Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sok (126,4 kg-ból)...

Nagyon sok (126,4 kg-ból) hogy lehet lefogyni?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is elítélne miatta, betegség is húzódik a háttérbe, amitől nehéz a fogyás,és ezzel nem akarok kifogásokat gyártani, de nem tudom mit csináljak.

2021. ápr. 25. 20:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanúgy lehet fogyni nagyobb súlyból is mint kisebb súlyból.

Én 170 kg- ról indultam, 25 hónap után 85kg vagyok.

Egészségesebb étrend, rendszeres mozgás. Ezen belül úgy csinálod ahogy neked jó. Ezt ki kell tapasztalni.

Inzulinrezisztenciám, pcos és pajzsmirigy alulműködésem van, nem szedek semmilyen gyógyszert, csak vitaminokat és kollagént. Szóval csak az életmódváltás részeredménye az eddigi fogyás. Még -20kg a célom az ideális súlyig. Onnan max izmosodni szeretnék és tovább tartani amit eddig.:)

2021. ápr. 25. 20:50
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Főleg lassan. Mivel nem 2 hét alatt ugrott fel rád ez a súly, leadni is csak lassan lehet, és kell. Egészséges ételek, diéta, szelíd mozgás, pl séta. Sok víz, zöldség gyümölcs, és az egyértelműen szar kajákat elfelejteni: chips, hamburger, olajban tocsogó sültkrumpli és hasonlók. Érdemes minden nap méreckedni, és hetente átlagot számolni. Ha havonta lemegy 2-3 kiló az már jó. ha 2 hónapig nem történik semmi fogyás, akkor tovább változtatni a dolgokon. Még kevesebbet/mást enni, még többet mozogni.
2021. ápr. 25. 20:59
 3/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, támogató válaszokat.
2021. ápr. 25. 22:58
 4/26 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló, a bőröd hogy viselte?
2021. ápr. 25. 23:25
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Egész tűrhetően, de emiatt nem aggódtam soha, meg fogom csináltatni ha eljön az ideje.

Egyelőre a felkarom hátsó részén látszik, a melleim is lejjebb eresztettek😂, a hasamon csak a köldök alatti részen van némi ráncos bőrfelesleg, és felül a combom belső részén. Szóval lényegében a szokásos kritikus területeken.

A többi még annak a -20 kilónak a kérdése amit még fogynom kell.

Őszintén sokkal rosszabbra számítottam, ruhában semmi nem látszik, max ha nagyon rövid ujja lenne a felsőimnek, de olyat nem hordok:). Végig szedtem kollagént, az sokat segített, elég lassan fogyok, mozgok is rendesen. Én mindent összevetve elégedett vagyok. Ahhoz képest amennyit fogytam, nem érzem tragikusan soknak a bőrfelesleget, többre számítottam.

Neten láttam milliószor durvábbakat mint ami nekem van. + A magam részéről inkább milliószor is némi bőrke mint kövérség.

2021. ápr. 25. 23:42
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

100% jó szándékból írom.

Ha valóban betegség áll a háttérben (márpedig miért kételkednék benne), miért laikusok segítségét kéred? Ez olyan mintha azt mondanád hogy "van egy szemölcs a talpamon, ki akarja kivágni?"

Én azt javaslom hogy beszélj orvossal, dietetikussal, mindegy kivel, csak hozzáértő legyen. Ja és gyógytornászt vagy ortopéd orvost is keress, mert nem gondolnám hogy (még ha férfi is vagy) minimum 40 kiló túlsúllyal csakúgy bármit elkezdhetsz edzegetni.

Nem tudhatod hogy a te állapotodnál mire kell figyelni, milyen kiegészítőket kell szedned, és ha tenyleg elszantad magad, ne sajnáld azt a pénzt az egészségedre.

2021. ápr. 26. 01:25
 7/26 anonim ***** válasza:
19%
Update étrend és edzés . Vagy keress rá Rubint Réka vagy Schobert Norbert elérhetőségére.
2021. ápr. 26. 14:15
 8/26 A kérdező kommentje:
6-os miből gondolod, hogy nem beszéltem szakemberekkel????? Beszéltem. De sorstársak válaszára, küzdelmére, sikerére vagyok kíváncsi.
2021. ápr. 26. 17:32
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp lassan ha nem akarsz utána bőr eltávolításra menni. A kalória bázist töltsd le.
2021. ápr. 27. 17:20
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
Van igazság abban, amit írnak. Én fél év alatt adtam le 35 kilót, és iszonyatos a bőröm most. Azóta is lógós, csíkos, csúnya. Túl gyors volt a fogyás sajnos.
2021. máj. 2. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!