Nagyon sok (126,4 kg-ból) hogy lehet lefogyni?
Ugyanúgy lehet fogyni nagyobb súlyból is mint kisebb súlyból.
Én 170 kg- ról indultam, 25 hónap után 85kg vagyok.
Egészségesebb étrend, rendszeres mozgás. Ezen belül úgy csinálod ahogy neked jó. Ezt ki kell tapasztalni.
Inzulinrezisztenciám, pcos és pajzsmirigy alulműködésem van, nem szedek semmilyen gyógyszert, csak vitaminokat és kollagént. Szóval csak az életmódváltás részeredménye az eddigi fogyás. Még -20kg a célom az ideális súlyig. Onnan max izmosodni szeretnék és tovább tartani amit eddig.:)
Egész tűrhetően, de emiatt nem aggódtam soha, meg fogom csináltatni ha eljön az ideje.
Egyelőre a felkarom hátsó részén látszik, a melleim is lejjebb eresztettek😂, a hasamon csak a köldök alatti részen van némi ráncos bőrfelesleg, és felül a combom belső részén. Szóval lényegében a szokásos kritikus területeken.
A többi még annak a -20 kilónak a kérdése amit még fogynom kell.
Őszintén sokkal rosszabbra számítottam, ruhában semmi nem látszik, max ha nagyon rövid ujja lenne a felsőimnek, de olyat nem hordok:). Végig szedtem kollagént, az sokat segített, elég lassan fogyok, mozgok is rendesen. Én mindent összevetve elégedett vagyok. Ahhoz képest amennyit fogytam, nem érzem tragikusan soknak a bőrfelesleget, többre számítottam.
Neten láttam milliószor durvábbakat mint ami nekem van. + A magam részéről inkább milliószor is némi bőrke mint kövérség.
100% jó szándékból írom.
Ha valóban betegség áll a háttérben (márpedig miért kételkednék benne), miért laikusok segítségét kéred? Ez olyan mintha azt mondanád hogy "van egy szemölcs a talpamon, ki akarja kivágni?"
Én azt javaslom hogy beszélj orvossal, dietetikussal, mindegy kivel, csak hozzáértő legyen. Ja és gyógytornászt vagy ortopéd orvost is keress, mert nem gondolnám hogy (még ha férfi is vagy) minimum 40 kiló túlsúllyal csakúgy bármit elkezdhetsz edzegetni.
Nem tudhatod hogy a te állapotodnál mire kell figyelni, milyen kiegészítőket kell szedned, és ha tenyleg elszantad magad, ne sajnáld azt a pénzt az egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!