Mennyi idő lesz kb lefogyni?
Sziasztok! Már elég régóta terveztek lefogyni/átalakulni, mivel nem va gyok megelégedve magammal:( 175cm vagyok 68-69kg. Egy nap 1200 kalóriát viszek be kb. Minden nap edzek egy. Cloe thing edzést csinálok. Elvileg sokaknak be vált, és ez a 2hetes programja. 60kg ra szeretnék lefogyni, persze ha lehetséges. Kb mennyi idő lenne? És növelnem vagy csökkentenem kéne az edzést vagy az étkezést? A válaszokat előre is köszönöm!
L
Mi a lapos has titka?! 7 tipp hogy elérd a célod | RubintRella
221 E megtekintés 1 évvel ezelőtt
Rella Rubint
Ha minden nap edzel, akkor 1500 kcal alá semmiképp nem kellene menned.
Egyébként ne a mérleget nézd, hanem a tükröt és a centiket. 68 kilósan is vannak vékony nők, ők azért ilyen súlyúak, mert sok izmuk van. Nézd:
A probléma az, hogy eléggé összetett az emberi szervezet.
Ha jól tudom, akkor kell valamennyi idő míg elkezd átalakulni a test.
Étkezés ütemezésénél úgy tudom, hogy sokszor (napi 5 kb) keveset kell enned és lehetőleg a szervezet számára ideális ételeket (hülyeségeket nem akarok mondani, inkább nézz utána miket érdemes fogyasztani)
Mozgásnak cardio-t ajánlanék (én speciel kocogni szoktam), de a lényeg hogy legyen minimum 1 óra és érdemes célzott izom területeket megcélzó edzéseket is végezni.
Ha hülyeséget mondok, akkor javítsatok ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!