Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a hatékonya...

Szerintetek melyik a hatékonyabb fogyás ha eszek és futok, vagy nem eszek csak zöldséget, gyümölcsöt, meg húst és nem futok?

Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok 69 kg és 165 cm de az orvos szerint 25 kg súly felesleg van rajtam!ELŐRE IS KÖSZ A VÁLASZOKAT!!
2010. aug. 22. 10:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
sz.tem ne sportolj fölösleges!én inkább csak zöldségeket gyümiket ettem mert vega vagyok és le is fogytam 15 kilót 13 évesen
2010. aug. 22. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Ha fogyni akarsz akkor a gyümölcssel is érdemes vigyázni ehetsz de mértékkel. A másik, a leghatékonyabb ha a kettőt kombinálod. Eszel minden mértékkel de zöldségből, húsból a többet és futsz mellette.

De a kérdésedre a válasz: Egyik sem használ ha nem negatív a kalória mérleg.

2010. aug. 22. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
55%

hát, sajnos, ezt nem fogod megúszni, mert mindkettő útvonalból a jó dolgokat kell kiemelned - hiszen valamiért meghíztál. valószínűleg azért alakult ki nálad a súlyfelesleg, mert nem táplálkozol egészségesen ÉS nem is mozogsz.

vagyis egyél rendesen, változatosan, de döntően egészséges ételeket, a hizlaló dolgokat pedig hagyd el. hetente csak egyszer jutalmazd meg magad 1-1 kis szelet csokival vagy fagyival.

és emellett mindenképpen mozogj valamit. akár fuss, akár ússz - mindegy, csak mozogj, és csináld rendszeresen.

2010. aug. 22. 11:03
 4/12 Plaga ***** válasza:
0%
bakkerola én 22 vagyok és 67 kg, aztakúva :D
2010. aug. 22. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
A futást nyugodtan elhagyhatod ,ha visszafogod az evést,futás nélkül is lefogsz fogyni.
2010. aug. 22. 11:20
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg "ha eszek és futok" legyen mert így nem vonsz meg tápanyagot és vitamint a testedtől.Max minden étkezésnél ne edd degeszre magad.
2010. aug. 22. 11:24
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

itt szinte mindenki sportellenes?!figyelj!ha azt választod,h sportolsz,de nem megfelelelően étkezel,csak úgy,mint eddig,akkor az nem igazán fog meglátszódni.izmosodnál,de a helyten étrended miatt a kg-ok nemnagyon akarnának lemenni!ha még a másikat választod,hogy gyümit,zöldséget és húst eszel,DE nem sportolsz,azzal annyit érsz el hogy az izmod nagy százalékát lefogyod(ez sokat nyom,tehát kg-ban,úgy tűnne sokat fogytál),de valójában ténylegesen a ZSÍRÓL igen kevés menne le! szóval sportolni muszáj!szépen formál,elhagyhatatlan a zsírégetéshez!

összegzően:a megoldás az hogy zöldséget,gyümit,húst eszel, csak egészségesen,plusz sportolsz!

2010. aug. 22. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ja és sose "jutalmazd" magad csokikákkal vagy bármivel!mert a fogyás,zsírégetés egy bonyolult kémiai folyamat,aminek beíndításához idő kell!ha bezavarsz egy kicsike éddsséggel is,az már hátráltat!legyél erős!:)megéri..
2010. aug. 22. 11:52
 9/12 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-22 11:12

Most ez egyébként miért lényeges?

Csak azért kérdem, mert én is 22 vagyok, és a súlyom ugyanannyi, ha nem kevesebb, mint 13 évesen...

Kérdezőnek:

25 kg szerintem azért erős túlzás, 10 kg ha lemenne, az már egészséges kategória. De ha helytelenül eszel, akkor hiába futsz, fogyni nem fogsz. Ha meg csak zöldséget, gyümölcsöt eszel, akkor ugyan fogysz, de puha leszel.

2010. szept. 1. 20:26
 10/12 anonim válasza:

Szia!

30fölött vagyok, de mindig is futottam. Fiatalabb koromban versenyszerűen. A két legjobb mozgás a fogyira a futás és az úszás. Én most 168cm és 70kg vagyok és nem dicsekedhetem az étrendemmel, sem a sporttal :( Viszont 52kg voltam mindig. Ha futok, formálódom, izmosodom, de a kilók nem igazán mennek hamar le mert hát átalakulok izommá ugye. Ha nem mozogtam, de diétáztam, a kilók lementek, de nagyon fáradt voltam és lehangolt. Ráadásul hiányzott a sikerélmény, a sport. Szerintem testalkatodnak megfelelően válassz. Amit úgy érzel, hogy jó érzéssel tudsz végigcsinálni. De tény, hogy az izom szép, de súlyos. A botsáskák meg csak botsáskák.

Csak egy gondolat még: 13évesen miféle orvos akar rólad 25kg-ot lefaragni??? Kizárt, hogy ennyit kellene. Szerintem mozogj mindenképp, és egyél ami jól esik, de okosan és mértékkel. Ha az én lányom lennél inkább bővebb futónacit vennék neked és azt mondanám: hajrá!

Szóval, HAJRÁ! :)

2010. szept. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!