Hatékonyabb fogyás? Tud erről valaki valamit?
Figyelt kérdés
Az tényleg igaz, hogy ha a fogyókúra alatt, tartunk "bűnszüneteket" akkor hatékonyabb a fogyás? Arra gondolok, hogy pl. ha egy jó ideig sikeresen fogyok akkor egy idő után hozzászokik a szervezetem, és nem lesz olyan hatékony a fogyás, viszont ha tegyük fel 3 hetente 2-3 napig eszek mindent olyat is ami egyáltalán nem fogyókúrás étel, (sültkrumpli, csokik) és utána visszatérek a "megszokott" fogyókúrához akkor "becsapjuk" a szervezetet és még hatékonyabban fogunk fogyni. Ez tényleg így van? Van valami igazságalapja?2010. aug. 3. 13:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem igaz. Ha már régóta éhezteted a szervezeted utána ha kap, akkor minden falat ételt hasznosítani akar, mert nem tudja mikor kap legközelebb. Ezért ajánlják inkább, hogy sokszor egyél keveset. Én inkább egy alapos juharszirupos méregtelenítést ajánlok, mert attól kell megszabadulni először, aztán heti egy gyümölcsnapot a hét többi napján többször kevés nem hizlalót, mellette sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!