Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 35 kg-ot szeretnék fogyni,...

35 kg-ot szeretnék fogyni, lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Ha igen hogyan?És a bőröm nagyon csúnya lenne utána?

Jövő júniusig szeretném ezt megvalósítani.

19/L

2010. aug. 21. 22:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Most vagyok 95 és 60 szeretnék lenni.
2010. aug. 21. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:
29%

-Igen lehetséges!

- Igen csúnya lesz utána a bőröd

-Életmódváltással

-Sporttal

-Akaraterővel és elszántsággal

2010. aug. 21. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:
énis kövér vagyok.. 85ről kéne 55-60ra.. nekemis csunya lenne a bőrőm?:( jajne
2010. aug. 21. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lassú a fogyás, akkor nem biztos hogy csúnya lesz a bőrötök szerintem.
2010. aug. 21. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is fogyjatok le szép lassan és egészségesen. Én se akarnám fiatalon azt érezni, hogy megnyúlt bőrrel kellene leélnem az életem, úgyhgy szerintem ha tehetitek, menjetek el utána dokihoz, az esztétikum is fntos, nem csak az egészség. DE az egészség és a fogyás az első.

Biztos lesz valami megoldás, vágjatok bele, majd csak megoldódik a bőrprobléma is !

2010. aug. 21. 23:35
 6/10 anonim ***** válasza:
olvastam valahol hogy ekkora mértékű fogyásnál ingyen és bérmentve megcsinálják a lógó bőrt,mellt ,mindent
2010. aug. 21. 23:36
 7/10 anonim válasza:
96%

Szia!!

Háromgyerekes anya vagyok, 62 kg. Voltam ennél több is, mondhatnám jóval több. Ha neki akarsz állni, akkor komolyan állj neki, határozd el magadat, hidd el, fogyni az agyadban kell. Talán ez most így furcsa, de minden ott dől el. A legfontosabb az, hogy hidd el,hogy meg tudod tenni. A második az, hogy SOHA ne nyúlj semmilyen csodaszerhez, ami fantasztikus és gyors sikert ígér. A harmadik az étrend-váltás. Nincs édesség, nincs fehér kenyér. Nincs gyors kaja,cukros ital, és tilosak a chips-ek. Mozogni kell, de nem kell megszakadni. Ha fokozatosan fogysz le, ha odafigyelsz, hogy minden nap bekend a testedet egy jó testápolóval, szerintem a bőröd sem sínyli meg túlságosan. Én annyit változtattam, hogy csak barna kenyeret ettem, fehéret nem. Margarint, nem vajkrémet. Csirkesonkát, nem kolbászt. Tésztát ettem, és a mai napig is eszem, szinte minden nap, de igazi paradicsomból főzök rá szószt, és semmi por m.... vagy k.... alap bele!!Tejföl helyett 10%-os növényi főzőtejszín, sok saláta, nasi helyett réparopogtatás. Esténként 20 perc torna, az esti film alatt pedig feküdj a hátadra a szőnyegen, és addig emelgesd a popsidat, amíg bírod. De ne vidd túlzásba, legalábbis eleinte, mert a bordádig megfájdul a hasad. Ez jól formálja a combot, a hasat , a feneket, de nem nagyon megerőltető.Nekem ennyi.Egyet ne felejts el!! Nagyon nehezen indulnak meg a kilók lefelé. Az is lehet, hogy két hét is eltelik, mire megindul lefelé. Én vettem egy digitális szobamérleget, és azzal mértem magamat esténként fehérneműben. Sok kitartást kívánok neked, ha kérdésed van, írj a privimre. Szia!!

2010. aug. 21. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Március közepén kezdtem a diétám... Akkor voltam 122 kg, ami nem kevés... ehhez párosul mondjuk 180-182 cm-es magasságom... Februárban elkezdtem edzőterembe járni, hogy kicsit formába hozzam magam... Márciusban kezdődött a diétám...Ma mértem magam 104 kg vagyok, ami még mindig sok, de az edzés mellett nem épültek le az izmaim, sőt inkább fejlődtek... Már képes vagyok nagyobb súlyokkal is dolgozni és meg kell mondjam az első egy hónap volt a legrosszabb... amikor még nem sok eredménye van a dolognak és legszívesebben abbahagynád, de ez nem így működik. A szervezet először kiüríti a glikogén raktárakat így leürül 3-6 kg az első héten, mert egy glikogén 4g vizet köt meg... utána a 2-3. héten áll be a rendes fogyás heti 1 kg. Ha sportolsz egy normális diéta közben, akkor a diéta végére nem úgy fogsz kinézni, mint egy teleszart zokni. El kell menni edzőterembe. 1-2 hétig edzeni kell, hogy kicsit belejöjj és ne ügyetlenkedj, hanem tudd, hogy mit csinálsz majd össze kell állítani egy étrendet és egy edzéstervet... innentől kezdve csak be kell tartani. Két hete fel tudtam venni a régi L-es pólóimat és úgy néz ki megint új nadrág kell mert ki fogok fogyni belőle ^^ Agyban dől el... ha te saját magad elhatározod, hogy most le akarsz fogyni, akkor le is tudsz fogyni. Tudni kell nemet mondani bizonyos dolgokra.
2010. aug. 22. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy lógni fog a bőröd. Fontos, hogy diéta mellett tornázz (legalább minden másnap), és fokozatosan add le azt a 35 kilót. Plusz használhatsz feszesítő krémeket, tudom sokan nem hisznek benne, de nekem bevált.
2010. aug. 22. 13:26
 10/10 anonim válasza:

Mi lett veled kérdező? Sikerült lefogyni? Szép maradt a bőröd?

Én most vagyok hasonló helyzetben. 90,8 kg-ról fogytam 73-ra, de még szeretnék 15 kg-t fogyni. :)

szept. 12. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!