35 kg-ot szeretnék fogyni, lehetséges ez?
Ha igen hogyan?És a bőröm nagyon csúnya lenne utána?
Jövő júniusig szeretném ezt megvalósítani.
19/L
-Igen lehetséges!
- Igen csúnya lesz utána a bőröd
-Életmódváltással
-Sporttal
-Akaraterővel és elszántsággal
Szerintem is fogyjatok le szép lassan és egészségesen. Én se akarnám fiatalon azt érezni, hogy megnyúlt bőrrel kellene leélnem az életem, úgyhgy szerintem ha tehetitek, menjetek el utána dokihoz, az esztétikum is fntos, nem csak az egészség. DE az egészség és a fogyás az első.
Biztos lesz valami megoldás, vágjatok bele, majd csak megoldódik a bőrprobléma is !
Szia!!
Háromgyerekes anya vagyok, 62 kg. Voltam ennél több is, mondhatnám jóval több. Ha neki akarsz állni, akkor komolyan állj neki, határozd el magadat, hidd el, fogyni az agyadban kell. Talán ez most így furcsa, de minden ott dől el. A legfontosabb az, hogy hidd el,hogy meg tudod tenni. A második az, hogy SOHA ne nyúlj semmilyen csodaszerhez, ami fantasztikus és gyors sikert ígér. A harmadik az étrend-váltás. Nincs édesség, nincs fehér kenyér. Nincs gyors kaja,cukros ital, és tilosak a chips-ek. Mozogni kell, de nem kell megszakadni. Ha fokozatosan fogysz le, ha odafigyelsz, hogy minden nap bekend a testedet egy jó testápolóval, szerintem a bőröd sem sínyli meg túlságosan. Én annyit változtattam, hogy csak barna kenyeret ettem, fehéret nem. Margarint, nem vajkrémet. Csirkesonkát, nem kolbászt. Tésztát ettem, és a mai napig is eszem, szinte minden nap, de igazi paradicsomból főzök rá szószt, és semmi por m.... vagy k.... alap bele!!Tejföl helyett 10%-os növényi főzőtejszín, sok saláta, nasi helyett réparopogtatás. Esténként 20 perc torna, az esti film alatt pedig feküdj a hátadra a szőnyegen, és addig emelgesd a popsidat, amíg bírod. De ne vidd túlzásba, legalábbis eleinte, mert a bordádig megfájdul a hasad. Ez jól formálja a combot, a hasat , a feneket, de nem nagyon megerőltető.Nekem ennyi.Egyet ne felejts el!! Nagyon nehezen indulnak meg a kilók lefelé. Az is lehet, hogy két hét is eltelik, mire megindul lefelé. Én vettem egy digitális szobamérleget, és azzal mértem magamat esténként fehérneműben. Sok kitartást kívánok neked, ha kérdésed van, írj a privimre. Szia!!
Mi lett veled kérdező? Sikerült lefogyni? Szép maradt a bőröd?
Én most vagyok hasonló helyzetben. 90,8 kg-ról fogytam 73-ra, de még szeretnék 15 kg-t fogyni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!