Elégedett vagy az alakoddal?
Figyelt kérdés
Hány cm,kg vagy?Akarsz fogyni vagy hízni?
Kort nemet is írjatok
2021. ápr. 18. 18:22
21/22 A kérdező kommentje:
Sok sikert!
De annak is örülj hogy alkatilag vékony vagy.Manapság rengetegen panaszkodnak hogy "kövérek" és az jó ha neked ezen nem kell agyalnod. :)
2021. ápr. 19. 21:37
22/22 Metionin válasza:
Alapvetően örülök neki csak volt egy időszak amikor nem sportolhattam és akkor konkrétan betegnek néztem ki, mert lement rólam az addig épített izom. Megettem egy szendvicset és úgy néztem ki mint aki terhes, teljesen szögletesek voltak a vállaim, még hátulról is látszott a bordám. Évekig tartott mire újra emberformára gyúrtam magam, mert nem csak zsír, izom sem jön rám egykönnyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!