Elégedett vagy az alakoddal?
Hány cm,kg vagy?Akarsz fogyni vagy hízni?
Kort nemet is írjatok
165/65.
Szeretnék még fogyni zsirbol, de úgy h izmosodjak, ikketve a meglévő izomzatom ne veszítsem el. Ez egyelőre megy is, hati 3-4x intenzív alsó-és felsőtest edzést csinálok, mellett futás/intervall heti 2-3x. Így lassabban alakukok, de formásabban :) Az alapanyagcserém mosg kb 1350 kcal, pihenőnapokon 1200-1350 kcal körül eszem, edzős napokon erre plusz 100-200 kcal-t ráteszek. nagyjából low carb, magas fehérjetartalmu étrenden vagyok. A mérlegem szerint a súlyom egyelőre kb semmit nem változott, de az izom-testzsír% arányom változott az előbbi javára, szemmel is látható a változás, lassan egy ruhaméretet csökkenthetek 1.5 hónap után :)
11es
Hajrá!!!💗
Amúgy nem értem miért kell lefele pontozni egy ilyen kérdésél mert saját véleményt kérdez. # 8 voltam, és csak azért mert néhányaknak túl vékony az alkatom, én jól vagyok így, atletizálok tehát ilyen is 'kell' legyen. Akinek ez nem tetszik, azt megértem de én csak őszintén, tehát 'hasznosan' válaszoltam a kérdésre...
Bocsi az offért kérdező
Ja és 8as:
Nagyon szép alakod lehet csak tudod sok az irigykedő...
46/169 - még híznom KELL legalább 6-8 kilót (de 10 is jöhet).
Nem vagyok elégedett momentán, bár már egész jól nézek ki - bár menzeszem még nincsen -, majd 54-56 kilósan leszek jól testileg :) Lelkileg meg az idő kérdése, nem függ a súlytól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!