Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges NORMÁL súlyból...

Lehetséges NORMÁL súlyból koplalás nélkül tartósan fogyni?

Figyelt kérdés
176 cm vagyok, és 60-62 kg között ingázom,(17/L). 54-55 kilóra szeretnék véglegesen lemenni, ami tulajdonképpen a normál testtömegindex legalsó határa..Próbáltam már normálisan diétázni/napi 1200-1600 kalória, fehérje, zöldségek, gyümölcsök, néha teljes kiörlésű kenyér/, később –a hónapokig tartó eredménytelenség miatt-ezt lecsökkentettem 800-1000 kalóriára..aztán próbálkoztam léböjtökkel, koplalással, tehát jóformán mindennel, de sehogy sem sikerült tartósan leadni ezt a 4-5 kilót..Hozzátenném, h mindezek mellett rendszeresen sportolok, heti 4x 1 órát futok(+ napi 5 perc leg magic, 50 guggolás, de ez már részletkérdés). KÉrlek ne mondjátok, h az esetleges izmosodás miatt nem mutat kevesebbet a mérleg, mert..sajnos centiben is ugyanannyi vagyok, a futás sem segített ledolgozni a kritikus pontjaimról(comb, fenék). Tudom, hogy ideális a súlyom, ennek ellenére mindenképp szeretnék megszabadulni ettől a néhány kilótól, és szeretném tudni, hogy egyáltalán ez lehetséges-e, egészséges keretek között? Mert eddig sehogy sem sikerült, és igen, tisztában vagyok vele, hogy nem szabad koplalni, de kétségbeesésében az ember meggondolatlanná válhat..És ha nincs más megoldás, akkor marad ez..nem bírom így elviselni magamat:S Komolyan úgy érzem, h rajtam semmi sem segít…reménykedtem benne, ha a sport majd vékonyít a lábaimon, de semmi..valamivel tónusosabb, de egy cm-vel sem vékonyabb, pedig fél éve jelen van az életemben a futás, és előtte is –kisebb kihagyásokkal de-rendszeresen mozogtam.
2010. aug. 21. 10:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Másik előző:).
2010. aug. 21. 21:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Akkor úgy mondom,hogy zsírmentes tömeg. Ha megfelel.
2010. aug. 21. 21:57
 23/23 anonim ***** válasza:
hmhm
2011. máj. 24. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!