Lehetséges NORMÁL súlyból koplalás nélkül tartósan fogyni?
ha továbbfogysz, el fog tűnni a melled. lehet, hogy azért akarsz fogyni, mert zavar a csípőd, de az se hájas, hanem a csont szélesebb. ha továbbfogysz, a lábad, a derekad sokkal vékonyabb lesz, a melled aszottabb, így optikailag a csípőd sokkal szélesebbnek fog tűnni, mint most...
szerintem most is inkább tűnsz gebének, én a helyedben nemhogy nem fogynék, hanem kicsit nőiesebb, gömbölyűbb akarnék lenni.
hidd el, nem állna jól, ha soványabb lennél.
Köszönöm a válaszokat, megpróbálok a 11:21 válaszoló leírása alapján kialakítani magamnak egy étrendet, csak hogy vmihez tartsam magam..És próbálom elsősorban a sportra helyezni a hangsúlyt.Viszont a napi szinten 1 óra sport nem biztos hogy menni fog, legfeljebb 2 részre elosztva..A futással kb 2 hete jutottam el az 1 órás szintre, előtte csak 30-40 percekre voltam képes, viszont azt kényelmesen teljesítettem. Sztem 1-2 pihenőnapra minimum szükség van..vagy ez tévhit?
Sajnos az a tény, hogy a ’fejemmel van a baj’..Évek óta a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítok a fogyás témájának. Mintha még nem jutott volna el az agyamig, hogy már lefogytam, nem vagyok duci..Egyébként az aránytalanságom zavar a legjobban. A felsőtestem sovány, a csípőm viszont széles, és a comb, fenék terület nagyon makacsa, sehogy sem akar formálódni..Van egy olyan érzésem, hogy ez akkor sem változik, ha tovább fogyok..de tényleg megpróbálok magamnak vmi egészséges, picit csökkentett kcal-os étrendet összeállítani, és a sport mennyiségét növelni..aztán előbb-utóbb remélhetőleg eredményre vezetnek a törekvéseim.
11:40-es vagyok.
Pihenésre valóban szügséged van! amugyis azt szokták mondani, és tapasztaltam is, hogy edzés után több vagy mert az izmok használva vannak, és 2 nap szünet után kevesebbet mutat a mérleg. Végülis olyan mintha beleütnéd valamibe a lábad és feldagad, és két nap múlva már lejjebb megy a púp.
Csinos vagy, nőies, van csípőd, feneked, combod, cicid, nem vastag a karod sem..
táplálkozz egészségesen, sportolj,
DE AZ ISTEN SZERELMÉRE CSAJOK, EZT A FOGYÁSI BAROMSÁGOT EGYSZER S MINDENKORRA FELEJTSÉTEK MÁR EL VÉGRE!!!!
a franc sem kívánja meg azt a sok csontkollekciót..
28F
Szia! Éppen ma nézegettem elég sok ilyen dolgot. Én 178 cm vagyok, és elméletileg 55kg-mal lenne 0% a testzsírom. Akkor mit akarsz? És hogy még elmondjam, neked most van az egészséges súly alsó határán a tested. Azért nem fogysz, mert nincs miből. (A nagyon szerint már ezt sem lehet tartósna fenntartani). A BMI nem látja a csontjaid, az izmaid, amik simán nehezebbek, mint a zsír. Szerintem elég vékony vagy. Megnyugtatásodra még elmondom, hogy 176 cmhez nem a 90-60-90 tartozik, hanem a 90(100)-70-100. Vagy ilyen gebe, beesett szemű, csak csont modell akarsz lenni?
Fogadok, hogy a karcsú tartományba esel:) Átérzem a helyzeted, mert én 31%-os zsírból csinálok már egy ideje kevesebbet, most 24, és pontosan ugyanolyan kövérnek érzem magam, mint régen. Pedig a rég kinőtt nadrágjaim lazán jók már.
Előző.0%-os testzsírja senkinek nincs.A 4-5%-os is csak pár napig tartható,kb 2 napig.
Kérdező,szerintem mehetnél konditerembe,főleg vállra és hátra edzeni,hogy szinkronban legyen az alsó-felsőtest,fogynod meg nem kell szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!