Most kezdek fogyózni. Minusz 20kg a cél. Van itt esteleg olyan, aki elhivatottan! (hozzám hasonlóan) le akar fogyni?
20 kiló a célom, bár én nem most kezdtem, hanem tavaly áprilisban, mikor beütött a karantén.
14 kilót sikerült eddig lefogynom, még 6 van hátra (75 kilóról kezdtem a 164 centimhez, 55 a célom).
Nem fogytam gyorsan, nem is ez volt a cél, én főképp életmódot akartam váltani, egészségesebben enni, többet mozogni, és ezáltal lassan, de biztosan leadni a feleslegemet, egészségesebbé válni.
Aki most kezdi ne adja fel, ha nekem ment, akkor mindenkinek menni fog!
25/L
Elsősorban, mindenkinek sok sikert kívánok! :)
Úgy éreztem, hogy annyian megosztottátok a saját sztoritokat, úgy gondoltam én is így teszek. :)
Én február vége fele kezdtem a fogyókúrámat, 112-113 kg voltam, most vagyok 101-102. (lehet ez a fogyás egy picit soknak tűnik ennyi idő alatt, de szerintem ebből nagyon sok kiló csak víz volt az elején)
A magasságomhoz (kb. 170 centi) kb. 60 kilónak kéne lennem, de úgy vagyok vele, hogy majd a kinézet dönt, de mindenképp valahol 60-70 körül szeretnék megállni. Próbálok kisebb lépésekben haladni, mivel túl ijesztőnek tűnik az, hogy a 70 kilóig még van vagy 30 kiló, ezért próbálok úgy gondolkodni, hogy most az elsődleges célom az, hogy újra két számjegyű legyen a súlyom, de aztán is leginkább ötösével-tízesével gondolkodok, szóval 95, 90, 85.. :) Meg már alig várom, hogy "csak" 80-90 kiló lehessek, elég rég voltam már annyi, szóval nagyon azon vagyok, hogy újra annyi lehessek, ami habár még mindig elég sok súly, de azért a 110-nél minden jobb, meg úgy érzem, hogy a 80-90 kiló az már azért haladás, de persze nem a végső célom. :)
Ne feledjétek, az idő úgy is el fog telni, úgy is eltelnek ezek a hónapok, ha már csak megpróbálsz az étkezésedre figyelni, avval sok dolgot elérhetsz ez alatt a pár hónap alatt, de kár pazarolni az időt, miközben egy kis odafigyeléssel, drasztikus diéták nélkül is menni fog! Hajrá! :)
Ez nem csoda szer. Itt is tenned kell azért hogy fogyj.
Mindig mindenhol tenni kell érte. De ez egy csomó embernek segített, akiknek alapvetően nem ment a fogyás.
Ami nekem nagyon tetszik, hogy a cukorról le kell szokni mellette. És ez ilyen erősítés nekem legalábbis hogy mellette nem lehet és ez is ösztönöz. Ennek van egy leírása is, de nem untatlak titeket azzal is.
Hidd el, én ha belekezdek valamibe azután utána is nézek.
De nyilván, ha valaki nem akarja rá nem fogom rá erőltetni. Ez csak egy lehetőség. Lényeg hogy aki szeretne jön, aki nem neki nem kell.
A te véleményed is ugyanúgy elfogadom.:)
Folyt...
Illetve mindenkinek sok sikert a fogyáshoz, vagy így vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!