A szénhidrátnak mindig kevesebbnek kell lennie fogyáshoz?
72kg vagyok és 155cm, 23eves no.
Szeretnék lefogyni olyan 55-58kg-ra.
Heti 3 edzessel.
Mindehol mast irnak nem tudom mire kellen igazan figyelnem hogy jo legyen es hatasos.
Ugy tudom a szenhidratot kell csokkentenem.
40g ch az nagyon keves? Ehhez mondjuk 120-140g feherje es 40-50g zsir
Vagy ez nagyon rossz igy?
Zoldsegek kaloriajat is szamoljam bele?
Akkor ha nekem kb szuksegem van 2000 koruli kaloriara es azt leviszem 1500ra az mar jo?
De ugye az sem mindegy hogy mibol viszem be.
Cukrot, feherlisztes dolgokat elhagyom, meg a tejet is nagyreszt
Szeretnek viszonylag egeszsegesen lefogyni, nem szeretnem ha kesobb ebbol baj lenne hogy tul sok a feherje vagy szenhidrat vagy zsir.
Bocsanat de tenyleg eleg kezdo vagyok, nagyon sokat olvasok de csak osszezavar mindenhol mast irnak
Feherjet 1g/ttkg, szenhidrat 1,2g/ttkg, zsir 0.6g/ttkg ez igy jo?
Es ebvol vigyek meg lejjebb?
Egyénfüggő is lehet. De alapvetően szénhidrátból a legkönnyebb energiatöbbletet generálni. Főleg finomított szénhidrátokból. Vannak akik egy magas szénhidráttartalmú étkezés után hamarabb lesznek éhesek, ezért újra esznek, és újra és újra.
De olyan is van, akinek a szervezete egyszerűen nem tolerálja jól a magasabb szénhidrátbevitelt, és olyan is, hogy jó minőségű a szénhidrátgazdag forrás, mégis hamarabb lesz éhes az ember. Így aztán vagy újra eszik, vagy kínlódni fog, ha konkrét kalórialimitet kell tartania.
Sok embernek könnyebb szimplán szénhidrátban szegény étrendet követni.
Én nagyjából 1/3-1/3 arányban eszem mindháromból, nem méricskélem grammra.
Minden irányzat vagy diétatípus más, személyreszabottan tapasztald ki, hogy te mennyitől érzed jól magad.
Akkor az ugy jo ha a szenhidrat 2-2,5tel szorzom a feherjet 1,5tel a zsirt pedig 0,6 al?
Es igy kijon kb 108 feherje 180ch es 42-3zsir?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!