Szerintetek egészséges ilyen ütemben?
Sziasztok. :D
kb 3 hónap alatt sikerült leadnom 16kg-ot. Azt figyelembe véve, hogy kb 30 kg felesleg van rajtam, ez jó ütem? Heti 5x 60 perc súlyzós edzéssel sikerült ezt elérnem, mellette heti 5x20 perc kardió/hiit edzés.
Egyszer sem inogtam meg, mármint nem kezdtem el hirtelen betömni mindenféle csokit meg chipset. Ünnepek alatt is megtartottam azt, hogy semmi egészségtelen étel. Ezek mellett már 3 hónapja semmi cukros dolog, semmi cukros üdítő (csak víz már 3 hónapja), illetve próbálok megfelelő kalóriát bevinni, ami van amikor sikerül, van amikor nem.
Mint mondtam, heti 5 edzésem van, abból sem hagytam ki 1 napot sem (kivéve szombat/vasárnap, amik a pihenőnapjaim)
Elméletileg heti 0,5/1 kg az ideális, de azt leszámítva hogy én 15-16kg-ot fogytam 3 hónap alatt ez a matek sehogy sem jön ki. :D Épp ezért kérdezem, hogy 30kg felesleggel ez még elfogadható kategória-e.
U.i.: Nem émelygek, nem érzem rosszul magam, nem vagyok fáradt. Tehát nem jelentkezik semmi olyan dolog amitől aggódhatnék. Egyedül az zavar, hogy elvileg ez nem egészséges fogyás. A fő kérdés az, hogy 30 kg felesleggel jó ütembe sorolható ez az egész?
Valszeg víz jött ki, illetve pl fokozott bélműködés miatt simán kijöhet 1-2 is.
Szóval eleinte normális hogy olvadnak le a kilók, de ne ess kétségbe, ha a következő fél évben már jóval lassabb lesz a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!