Mennyi gyümölcsöt lehet enni diéta avagy fogyókúra alatt?
az lenne a kérdésem hogy találtam egy jó kis desszert ötletet, ami szól egy nagyobb darab almáról összekockázva és egy tálba elkeverni egy sima natúr joghurtal, a tetejére kevés fahéj,
de az almába van kb 20gramm cukor vagy nemtudom pontosan,
de úgytudom hogy megvan adva hogy egy nap mennyi gyümölcsöt lehet megenni maximum.
most akkor beiktathatom akár mindennapra nasihoz?
vagy inkább ne?
Hát nem nagyon vagy képben
Ha belefér a kalória keretedbe akkor igen
De ez messze van a jo kis desszert ötlettől. Egy alma natur joghurtal
..
Én is ezt szoktam enni néha vacsorára, natúr joghurtba teszek bármilyen gyümölcsöt, esetleg néhány szem diót, mogyorót, pár csepp mézet vagy
leheletnyi étcsokiforgácsot, nagyon fini :)
"Találtam egy jó kis desszert ötletet"
Ha ez neked egy jó kis desszert ötlet, amit ráadásul találnod kellett, akkor inkább bele sem gondolok, hogy miket szoktál készíteni és enni :D
köszi a válaszokat, nagyon segìtőek és természetesen belefér a keretembe :)
kedves utolsó válaszoló, youtuben szoktam nézegetni mások diétás meal plan-ját amiből kicsenek egy két ötletet,
és képzeld eszek normálisan normális ételeket, de úgymond a kis nasikkal bajban voltam, nem mertem olyan sok gyümölcsöt enni a fruktóz miatt mert mindenhol mást olvasok, de ahogx látom hogy több ember is belerakja a napi keretbe a gyümölcsöt akkor mondom ez egy jó kis ötlet ha kívánnék valamit film közbe qkkor eltudok vele rágódni egy ideig, ha te ennyi kérdésből tudod hogy miket eszek akkor gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!