Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csalónap - 4-5 óra futással,...

Csalónap - 4-5 óra futással, lehetséges a kalóriák kiiktatása?

Figyelt kérdés

Ha 1300 kalorianyi “felesleges” edesseget/snacket ettem (a normal ettendem mellett), lehetseges hogy x ora futassal kiiktatom ezeket?

Mukodhet?

2021. ápr. 2. 15:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem csodálom egyáltalán, hogy ennyi dagadt ember nem képes lefogyni, vagy ha nagy nehezen össze is jön, hamar visszahízza, mert nagyon debil hiedelmek mentén toljátok az étkezést ezekkel a "csalónapokkal", mesterséges édesítőtől való rettegéssel (JAJ AZ MÉREG!!!:) ), gyümölcszabálással (tele van cukorral), nagyon egészséges egzotikus kenyerekkel (szénhidrát), tortácskával, csokikával és így tovább.
2021. ápr. 2. 22:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon vékony vagy DE értem, hogy te ezt nem látod, én is jártam hasonló cipőben fiúként (sokan azt hiszik ez csak lányoknál probléma), viszont beszélj valakivel erről.

Neked itt ez az alacsony energiabevitel teljesen felesleges, erősítened kellene, hogy egy kicsit megnöveld az izomzatodat, hidd el hasad, lábaid is jobban tetszenének magadnak (így sincs semmi gond velük egyébként). Ahhoz viszont kiegyensúlyozottan kell enni, fehérjét, zsírokat, szénhidrátot, vitaminokat egyszóval mindent rendbe kellene szedni.

Egyébként most ma például voltál 2x2 órát futni, hány kilómétert tettél meg és egy átlagos héten mennyit futsz/sportolsz?

2021. ápr. 2. 22:23
 23/26 A kérdező kommentje:
Altalaban napi masfel orat futok, ez az alap, talan heti 1-2 alkalommal tornazok otthon 1 orat. De a futas az minimum 5-szor, inkabb 6-szor egy heten. (Sok olyan her van amikor csak futni jarok heti 7 nap)
2021. ápr. 2. 22:38
 24/26 A kérdező kommentje:
Ma 40 kilometert futottam le( tudom, lassan futok).
2021. ápr. 2. 22:39
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A futás tök jó meg minden,de igazából neked izmot kéne felszedned ha változtatni akarsz a testképeden. Sosem leszel elégedett ,mert attól a minimális,egészséges zsírtól ami rajtad van a szervezet hülye lesz megszabadulni és elpatkolni. Ha pakolnál magadra egy kis izmot az csak javítana az alakodon . Mondjuk szerintme nálad fejben is van nem kis gond,ha ez neked pókhas meg hájas comb. Sovány vagy ,0 izomzattal és normális mennyiségű egészséges zsírréteggel .
2021. ápr. 3. 08:06
 26/26 anonim ***** válasza:
Jól írják, kifejezetten sovány vagy. Amit te látsz magadon, azt a bizonyos "skinny fat" jelenség. És nem a zsír rész a gond, hanem hogy nincs izom. Hidd el, ha elkezdenéd erősítő súlyzós edzéseket végezni, irtó dögös lennél, és amit most látsz "háj", az szép feszes lenne.
2021. ápr. 3. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!