Minusz 10 kg szeptemberig lehetseges vagy felejtos?
Nem tudom, milyen módszerrel fogysz, de sokat segítene megfelelö sport, ugy nem csak a kilók mennek le, hanem az alakod is javul.
Másrészt azt senki nem látja rajtad, hogy 80 kiló vagy, csak az alakodat.
80 kilóval (a 178 cm-hez) nézhetsz ki zsírpacniként (ne sértésnek vedd, ez csak példa) is, meg teltebb, de formás nöként is, attól függöen, mennyi izom/zsír van rajtas, illetve milyen a tartásod.
Valahol van egy olyan oldal, ahol azonos súlyú (és magasságú) nökröl vannak képek, és tényleg nagyon nagy a különbség az edzettségtöl függöen.
Szóval kicsit gondold át, lehet, hogy a módszereden kell valamit alakítani.
Tök felesleges egy osztálytalálkozó miatt lefogynod, hogy utána 1 hónap alatt visszahízz. Sz*rd le mit gondolnak a volt osztálytársaid, egy részük szintúgy elhízott az évek alatt.
Fogyj le magadért, az egészségért, a jobb közérzetért. Lehet, hogy nem két hónap alatt fog lemenni a 10kg, de a pozitív hatása is tovább fog tartani, mint 2 nap.
Januarban kezdtem az eletmodvaltast es a cel 30 kilo volt. 6 honap alatt lement 10 kilo, ami szerintem nem nevezheto gyors fogyasnak, ennyi ido alatt 18-20 kg se lett volna gyors. Tehat a minimumot szerettem volna elerni. Ez miert baj?
Miert hiznam vissza rogton?
Alapbol szeles vallu, sportos a testalkatom, igy nagyobb darabnak nezek ki, ezert kell tobbet fogynom.
Edzes heti 4 alkalommal van, mar diakkorom ota. Egy betegseg miatt hiztam meg ennyire sajnos, akkor nem tudtam mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!