Lehetséges így fogynom 4-5kg-t szeptember végéig?
A krumpli nem hízlal úgy, ahogy azt gondolják az emberek. Az édesburgonyában több a cukor, mint a sima újburgonyában. A gyümölcsökkel több cukrot viszel be így az hátráltathat a fogyásban, ezért kerülni kell a magas cukortartalommal bíró édes gyümölcsöket.
Pár éve olyan helyen laktam, ahol egeszségtelen és ehetetlen kajákat főztek, ezért az étkezésem főként műzlikből, zabkásákból, tejberizs-grízből, rántottákból és egyéb egyezerű kajákból állt. Néha ettem főttkaját, mikor nem épp rohadt zöldséget raktak a kajába.
Ami az erőm alapját adta az a fehérjepor. Nem kell tőle félni, ne vedd fel a hülye tévhiteket a fehérjével kapcsolatban.
A következő változáson mentem át: fogytam 4 kilót, izmosodtam, majdnem látszottak a kockák a hasamon csak kevés volt a kardió es zsíros voltam még picit, a bőrömön hihetetlen de megszűnt a pattanás és nem volt fél nap alatt zsíros az egész arcom és fejem, a körmeim megerősödtek és nem szakadt be minden nap, a hajhullásom megszűnt, önbizalom megerősödött, narancsbőr eltűnt.
Amiket csináltam: mindenféle otthoni erősítő torna figyelve a helyes testtartásra, kézi súlyzózás bicepszre meg tricepszre, heti 1x futás, 1x biciklizés, 1x otthoni zsírégető táncos- ugrabugra 30 percen keresztül.
Ha nem fogadsz személyi edzőt és nem állítassz be komoly étrendet szakértő segítségével, akkor nem fogsz egészségesen 2 hónap alatt lefogyni. Drasztikus úton megcsinálhatod, de lehet épp nem lesz semmire se erőd úgy kimerül a szervezeted. Én amíg nem nyúltam a fehérjeporhoz és a vitaminokhoz, addigra olyannyira kimerültem, hogy mindig aludni és feküdni akartam. Ez a rossz étrendem miatt volt, de az ellen akkoriban nem tudtam mit tenni.
Mióta dolgozok és nincs időm se kedvem újra minden nap kitartóan edzeni, azóta megint tiszta pattanás a fejem meg hullik a hajam meg szó szerint minden bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!