Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 25 kg felesleg van rajtam....

25 kg felesleg van rajtam. Szeptember 1-től elkezdtem újra a diétát (20 kg már lement) azonban most szeretnék kondiba járni, de nem merek. Személyi edzőt hol tudnék fogadni és mennyire drága?

Figyelt kérdés

Eddig itthon edzettem, most azonban egyetem miatt más városban vagyok és kellene valami mozgás.

Az egyetem kézi csapatába gondolom nem jelentkezhetek, hisz előtte nem kéziztem és béna vagyok

2018. szept. 8. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Nyugodtan menj el kondiba nem csak kigyurtak járnak legynem ott ducik is akik épp hogyni akarnak

A hozzáállás a lényeg és ne érdekeljen más mit gondol

2018. szept. 8. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap mentem eloszor, rajtam annyi a felesleg mint amirol te indultal, senki meg csunyan se nezett ram. :)
2018. szept. 8. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Én tavaly szeptemberben kezdtem el járni, igaz kevesebb felesleggel, de kb 0 izommal.

Jobb helyen végigmutogatják a kezdőknek, hogy melyik gépet hogyan kell használni, onnantól meg viszonylag könnyű dolgod van, az interneten minden fenn van

2018. szept. 8. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
97%

Az en konditermemben a szemelyi edzo keresese ugy volt, hogy odamentem a konditerem bejaratanal levo pulthoz es az asszisztens lany megfogott kepeket es leirasokat az edzokrol, es az alapjan ki kellett valasztani a nekem szimpatikusat, idopontot egyeztettem vele es ennyi. Szerintem mindenhol kb hasonloan mukodik, biztos szivesen segitenek.

Es ne parazz, tenyleg nem csak kigyurt allatokkal van tele a kondi, lattam 50 eves neniket is. En egy par kilo felesleggel mentem, ugy, hogy mar evek ota nem sportoltam. Nem mondom, hogy konnyu volt, de belerazodtam :D

2018. szept. 8. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

4 * lattam 50 eves neniket is

De kis cuki vagy:D Ugye a "nénizésre" majd visszatérhetünk, ha te is 50 körüli leszel-már ha megéred:D

2018. szept. 8. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

En is lenenizem az 50 éves nőket, mert még gyerek vagyok.

Nem kell mindjárt rosszra gondolni....

2018. szept. 8. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

Csatlakozom hozzá.

17 évesen had nénizzem már az 50eseket.

2018. szept. 8. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

7 MKár 17 vagy? ezt hogy csinálod, multkor pasi voltál, máskor 40-es nő, most 17 éves?:DD

Én is akarom ezt a tudást, de izibe:DD

2018. szept. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!