Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csalónap - 4-5 óra futással,...

Csalónap - 4-5 óra futással, lehetséges a kalóriák kiiktatása?

Figyelt kérdés

Ha 1300 kalorianyi “felesleges” edesseget/snacket ettem (a normal ettendem mellett), lehetseges hogy x ora futassal kiiktatom ezeket?

Mukodhet?

2021. ápr. 2. 15:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem fújt el a szél futás közben? Iszonyú félelmetesen nézhetsz ki ezekkel az adatokkal, mint egy két lábon járó csontváz.
2021. ápr. 2. 19:11
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos igaza van a #11-esnek. Azért kérdeztem mert kíváncsi voltam mennyi kalóriát viszel be átlagosan egy nap, szerintem beszélned kellene egy pszichológussal, mert étkezési és testképzavarod van (legalábbis nagyon úgy tűnik, különösen a falási rohamokból, és a "mániákus kompenzálásból" utána).

Egyébként ennyi futással nagyon vigyázz, tényleg nagyon keveset eszel egy nap, a tested le van gyengülve, egyszer össze fogsz csuklani. Nagyon alacsony a tömeged a magasságodhoz képest.

2021. ápr. 2. 19:28
 13/26 A kérdező kommentje:

Na persze, ha latnatok a zsiros pokhasamat, biztos nem poenkodnatok, hogy elfuj a szel!

Tettem mar fel itt kerdest keppel egyutt (edzes tervet kertem), es ott wgytoo egyik minden valasz az volt milyen jo az alakom, es hogy nem kell se fogynom, SE HIZNOM, mert nem vagyok betegesen sovany.

Akkor megis hogy lehetek ket labon jaro csontvaz?

2021. ápr. 2. 19:51
 14/26 A kérdező kommentje:

[link]

Tenyleg beteges csontvaz vagyok, csak el ne okadjam magam ettol a sok “csonttol” (HÁJTÓL es narancsbortol).

2021. ápr. 2. 19:59
 15/26 anonim ***** válasza:
Az alkarodon, és főleg a kézfejeden látszik, hogy sovány vagy. A hasa a legtöbb nőnek zsíros, kinek kisebb, kinek nagyobb mértékben, az nem jelent semmit, attól még lehetsz sovány.
2021. ápr. 2. 20:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Elég vékony a kezed és nem is zsíros a hasad egyáltalán.Egyik ismerősöm bármit tesz mindig is lesz hasa pedig vékony.Ez egy típus ennyi de neked nincs nagy zsíros hasad.Kicsit testkép zavaros vagy
2021. ápr. 2. 20:16
 17/26 A kérdező kommentje:
2021. ápr. 2. 20:18
 18/26 A kérdező kommentje:
Van ott comb is boven.. a kezem vekony, minden mas (has , comb, hat, nyak, fenek ) hajas.
2021. ápr. 2. 20:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondom testkép zavarod van.Atom vékony a lábad,inkább kicsit kéne hízni
2021. ápr. 2. 20:20
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ember, holt vékonyak a combjaid, izmosítsd inkább őket.
2021. ápr. 2. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!