Csalónap - 4-5 óra futással, lehetséges a kalóriák kiiktatása?
Ha 1300 kalorianyi “felesleges” edesseget/snacket ettem (a normal ettendem mellett), lehetseges hogy x ora futassal kiiktatom ezeket?
Mukodhet?
Sajnos igaza van a #11-esnek. Azért kérdeztem mert kíváncsi voltam mennyi kalóriát viszel be átlagosan egy nap, szerintem beszélned kellene egy pszichológussal, mert étkezési és testképzavarod van (legalábbis nagyon úgy tűnik, különösen a falási rohamokból, és a "mániákus kompenzálásból" utána).
Egyébként ennyi futással nagyon vigyázz, tényleg nagyon keveset eszel egy nap, a tested le van gyengülve, egyszer össze fogsz csuklani. Nagyon alacsony a tömeged a magasságodhoz képest.
Na persze, ha latnatok a zsiros pokhasamat, biztos nem poenkodnatok, hogy elfuj a szel!
Tettem mar fel itt kerdest keppel egyutt (edzes tervet kertem), es ott wgytoo egyik minden valasz az volt milyen jo az alakom, es hogy nem kell se fogynom, SE HIZNOM, mert nem vagyok betegesen sovany.
Akkor megis hogy lehetek ket labon jaro csontvaz?
Tenyleg beteges csontvaz vagyok, csak el ne okadjam magam ettol a sok “csonttol” (HÁJTÓL es narancsbortol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!