Miért ajánlják a teljes kiörlésű és egyéb tipikusan nem fehér kenyereket? Én akárhány kenyeret kipróbáltam, mindegy mivel ettem, ugyanolyan hamar éheztem meg, mint a fehér kenyértől!?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 16:48
11/13 anonim válasza:
Több a rost benne ,ennyi a különbség élettani szempontból ,nem kell túlkomplikálni. Nem éhezel meg tőle később,de másból is be lehet vinni a szükséges rostokat , a fogyásnak pedig nem az a feltétele,hogy tk kenyeret kell enni
12/13 anonim válasza:
Próbálj ki valódi TK-s lisztből készült termékeket, akkor érezni fogsz különbséget. Én lángosból ettem otthon TK-at, s már egy közepes méretű teljesen eltelített fél napra, míg a hagyományosból három-négy akkorát el tudtam volna fogyasztani.
13/13 anonim válasza:
#10
Én sem vagyok kalória fóbiás, soha nem írtam, hogy számolni kell. Azt állítom, hogy a fogyás/hízás a kalórián múlik. Ez a mai tudományos állás szerit tény. Azért írtam, hogy a szénhidrát csökkentett kenyér értelmetlen parasztvakítás, mert a legtöbb kalóriában egyáltalán nem kevesebb, mint a sima kenyér. A kérdező meg gondolom azért írt ebbe a kategóriába, mert a fogyás szempontjából kérdez, amelyben nincs létjogosultsága a ch csökkentett kenyérnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!