Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet súlyttartani?...

Hogyan lehet súlyttartani? (14/L) hány kalóriával?

Figyelt kérdés
napi. 1600-1900 kcal,az jó?
2010. aug. 19. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes. Ugyanúgy hagyd el a gabonaféléket és az édességeket és tartsd be a sport rendszerét :)
2010. aug. 19. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

14 évesen hagyja el a gabonaféléket...

gondolom ha B-vitaminhiányosan antidepresszánson él majd adsz neki jó tanácsokat...

elnézést a stílusért, csak nagyon felmérgesedtem, nehogy szegény megfgoadja

2010. aug. 20. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:

23:22- Én sem akarok goromba lenni, de ennél hülyébb tanácsot nemigazán adhattál volna. És miért helyesled, hogy egy 14/L számolja a kalóriákat ?

Kérdező: Egyél nyugodtan több kalóriát is, ha jól esik, még fejlődésben és növésben vagy !

2010. aug. 20. 07:46
 4/9 anonim ***** válasza:

gabonaféléket ne hagyd el!. ez egy hülyeség, főleg ne 14 évesen

jó persze nem a fehérkenyér meg társai, de reggelire nyugodtan ehetsz pl teljeskiőrlésű kenyeret, zabpelyhet stb

hisz kell a szénhidrát, és a gabona

2010. aug. 20. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:

14 évesen sportolj és egyél rendesen ;)

[link]

[link] -itt meg számold ki a kalóriaszükségleted

2010. aug. 20. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én 16 sem vagyok. Nem úgy értettem, hogy 14 évesen éljen csak zöldségeken, hanem mondjuk a fehér tészta helyett teljeskiőrlésűt, kenyeret azért helyettesítheti puffasztott rizsszelettel, de az sem baj, ha az is csak teljeskiőrlésű. Nem azt mondtam, hogy hagyja el azokat a tápanyagokat, amelyek a fejlődéshez szükségesek... Nem tudjuk ugye, most hogy néz ki és hogy akar kinézni. Attól, hogy 14 éves, nem kell degeszre ennie magát minden alkalommal és nem kell édességgel tömnie magát. És valóban nem kell a kalóriát számolnod. Amit írtál, 1600 és 1900 között az legyen inkább 1800-1900 és az normális. Lehet mértéket tartani kortól függetlenül... -_-"
2010. aug. 21. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
17:30 ha még 16 sem vagy, akkor mentséged sincs rá, hogy nem emlékszel a biológia órán tanultakra...;)
2010. aug. 21. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem is keresek mentséget, hisz nincs mire. Kitűnő tanuló vagyok, de ez nem számít. Egyébként én csak azokat írtam le neki, amit dietetikusom tanácsolt nekem. Betegségem miatt 11 évesen kötöttem ki nála( teljesen mindegy mi bajom). Ha már olyan idősen nekem lehetett ezeket, valószínűleg attól függetlenül, hogy ő remélhetőleg egészséges, semmi baja nem lesz, ha kicsit odafigyel, hogy mit eszik és ha még sportol is mellé, az meg pláne jó. Nem tudom mi a bajotok.
2010. aug. 21. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
a gabonafélék elhagyására gondoltam, nem a zöldségkajálásra... ;)
2010. aug. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!