Ez meddig mehet így kb 1000 kalóriával?
Hosszú távon: lelassul az anyagcseréd, vészüzemmódba kapcsol a szervezeted, kimaradhat a menszeszed, meddővé is válhatsz, hullani kezd a hajad, fáradékony és mogorva leszel.
Szóval a te érdeked is, hogy elegendő táplálékot vigyél be.
Meddig mehet így? Amíg bele nem halsz vagy meg nem jön az eszed.
"Nem akarok panaszkodni, legalább így 51 kg-ot mutatott reggel a mérleg"
Ez a legrosszabb hozzáállás. Így ne akarj fogyni, mert 1.úgyis visszajön 2.rámegy az egészséged, annyit nem ér az egész
én nem napi szinten 2 literről beszéltem vagy alkoholizmusról.
Nem tudom, ezt hogy számoltad ki, de súlytartáshoz ennél jóval több kalóriára van szükséged.
20 évesnek tippeltelek, nulla mozgással, és még ha 80(!), nem tévedés, 80 cm lennél, akkor is 1400 kalóriára lenne szükséged. Gondolom, ennél azért jóval magasabb vagy... Pontosítsd az értékeidet és számold ki.
NEM a BMR-t kell nézned, hanem a tápanyagszükségletet.
Hogy a problémádról is beszéljük. Én 57 kg körül voltam, amikor egy szakítás után 1 hónapig nem bírtam enni. A végén már szédültem. 52-53 kg-ra fogytam. Egy hónap után az életösztön erősebb volt, rájöttem, hogy annyira éhes vagyok, hogy ide nekem egy fél disznót. Persze nagyon keveseket tudtam enni az elején, de legalább jó étvággyal. Nem zabáltam, normális ételeket ettem normális mennyiségben, és 67 kg lettem, amit azóta sem tudtam leadni (sok-sok év alatt). Mindez a koplalás eredménye, nálam is működött a jojó.
Ha már enni nem bírsz, legalább igyál - kivételesen jó sok cukros lötyit (gyümilevek), hogy ne legyen ekkora kalóriadeficited. Nem egészségesek, hízlalnak, DE ha enni nem tudsz, nagyon sokat számítanak. Ha helyrejössz lelkileg, nem szedsz magadra 15 kilót.
Ha nem kényszeríted magadra a helyzetet, hanem csak kialakult, akkor, ahogy jött, úgy menni is fog. Tehát az étvágyad magától meg fog változni, amikor már nem mehet tovább. Ne stresszelj rajta szerintem, csak figyelj arra, hogy a kisebb mennyiség azért tartalmazzon minden tápanyagot amire szükséged van (szénhidrát, fehérje, zsír, stb.)
Huhogással pedig nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!