Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka tornát kezdtem el...

Rubint Réka tornát kezdtem el csinálni 20 percest. Mennyi idő mire lesz változás a testemen?

Figyelt kérdés

Én annak is örülök ha kicsit át formálódik a testem, annak még jobban ha kg is megy le.

Probálok oda figyelni az étkezésre de nem tartok szigorú diétát.

2021. márc. 17. 16:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Rubint Reka azert nem kovetendo pelda, mert nem helyesen csinalja a gyakorlatokat. A regebbi tornai lehet jobbak, de amiket mostanaban produkal, az valami katasztrofa.

Egyebkent az edzesei kemenyek, jo kis kardio, de a terdednek se tesz jot, en inkabb passzolom, mert labra akarok allni 10 ev mulva is. Csoda, hogy o tud jarni, nem tudom, hogyan csinalja :D

Es egyebkent nyugodtan egyel 6 utan, ha keson fekszel le, esetleg a gyerek miatt ejszakankent meg tobbszor fel is kelsz, egy ido utan falasrohamaid lesznek, olyan ehes leszel.

Kaloriat kene szamolni leginkabb, az a tuti modszer.

2021. márc. 17. 19:06
 12/21 A kérdező kommentje:

10- es köszi☺

Egy régebbi videóját néztem youtubon napi 20 perc magadért.

De igy hogy sose tornáztam nekem kemény 20 perc volt.

2021. márc. 17. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Ez az este 6 után, ez egy régi hülyeség. Simán lehet vacsizni, csak nem mindegy, hogy mit.

Illetve ha nem eszel, elkezd raktározni a szervezeted.

Tornából meg van sokfajta a neten, nézz bele többfélébe, hogy találj valami változatosat!

Ügyes vagy, hogy megtetted az első lépest! Menni fog! Kitartás!

2021. márc. 17. 19:44
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

"Illetve ha nem eszel, elkezd raktározni a szervezeted."

- ez is egy régi hülyeség

2021. márc. 17. 19:53
 15/21 A kérdező kommentje:

Sokszor elveszek ezekben a dolgokban mit ehetsz mikor.

Olvastam több diétás étrendet de mindegyik más. Melyik lehet a jó?

Illetve a mondjuk egy 160-as szénhidrát diétát hogy kell kiszámolni?

2021. márc. 17. 20:23
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
Úristen, inkább keress valami normális, képzett edzőt, nem olyat, akinek 20 éves okjja van, meg úgy néz ki mint egy aszott winettu.
2021. márc. 17. 22:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Inkább pont az étkezésre kellene jobban odafigyelni, főleg ilyen alacsonyabb aktivitásnál(jó ez,főleg kezdetnek, de ne ennyitől várd a vátozást)
2021. márc. 18. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
4%

Azert egy 2,5 eves utan futni nem epp alacsonyabb aktivitas :D

Nincs gyerekem, de sokat vigyazok a 3 eves ocsemre, maximum 5 percre ul le rajzolni egesz nap :D

Ki kene szamolni kerdezo, hogy egy nap mennyi kaloriat egetsz el alapbol, es ahhoz merten igazitani az evest. Kaloriszamlalas a legtutibb modszer.

2021. márc. 18. 13:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi neketek a tippeket. ☺
2021. márc. 18. 15:07
 20/21 Sunshinedoll ***** válasza:

Függ attól, mennyit eszel és mit, milyen intenzitással végzed az edzést (mennyit pihensz pl) meg hát hogy mi a cél. Topikból ítélve gondolom a fogyás.

Jó étrenddel gyorsabban fogysz, mint sz-r étrenddel Réka tornával. Kettővel együtt a leggyorsabb, nyilván.

2021. márc. 18. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!