Ha megtehetnéd mit változtatnál az életedben? Miket csinálnál másképp?
Figyelt kérdés
Én pl. Ügyvédnek tanulnék
Nem hagynám, hogy a suliban bántsanak
Jobban kiállnék magamért
2021. márc. 12. 20:43
1/9 Sunshinedoll válasza:
Külföldi egyetemre mennék.
2/9 anonim válasza:
Nem születnék meg.Ez az egész már a legelején el lett b@szva.
3/9 anonim válasza:
Bejárnék az iskolába,és nem mellé,ahogy rengetegszer megtettem már.Ennyi.És tanulnék is rendesen,hogy okosabb legyek és olyan munkát választhassak később,amit élveznék is csinálni,és ne azért kelljen olyan valaminek tanulnom,mert a jegyeim alapján másnak nem lennék jó,mert eredetileg ez így történt velem.
5/9 anonim válasza:
Én nem Pestre mentem volna egyetemre, hanem maradtam volna Szegeden. Pest engem kikészített 5 év alatt :/
6/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy változtathatnék a dolgokon. A jelenben se tudok változtatni a dolgokon, szóval ha újra is kezdhetném, úgyis 99,9% hogy elbszám újra az egészet. Fogalmam sincs, hogy működik az élet, másoknak hegy jutnak előre, miért működnek a dolgok én meg miért nem.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem is folyton az akadályok.. miért nekem kell ezekekkel baszkodni?
Próbálok rendesen élni de csak a szar jön...
Valamit nagyon elbaszhattam előző életemben :/
2021. márc. 12. 22:43
8/9 anonim válasza:
Igyekeznék nem kihasználtatni önmagamat.
9/9 anonim válasza:
Jobban tájékozódnék továbbtanulást illetően, jobban végig gondolnám, hogy mi lenne nekem a legjobb. Több diákmunkára mennék, hogy most több pénzem legyen és több tapasztalatom is. Többet mennék emberek közé és hamarabb kezdenék sportolni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!