Fogyózok és reggelire nagyon rossz választás a 2 db fehér kifli sajt sonka vajkrem es ennyi?
Figyelt kérdés
Tudom nem hangzik jol de reggelire keptelen vagyok mast enni, ezt eszem reggelente fel eve.
Ez mellett lehetetlen lefogyni vagy mehet?
2021. márc. 16. 08:50
11/11 anonim válasza:
Nyugodtan told be azt 2 kiflicskét,ha nap végére deficitben maradsz,akár hárnat is megehetsz. Én azért eszek reggelire tk kenyeret,mert jobban eltelít,de ha te nem éhezel meg tőle hamar,akkor jó étvágyat.
A zöldséglobbinak: regfel én sem tudom megenni,mivel reggelihez iszom a kávém. A legtöbb zöldséget este eszem. Délben saláta vagy savanyúság,este sonka,tojás,zöldségek.Így us lehet,nem kell minden étkezésnél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!