Már 600 kcalra levittem a napi adagom!1 hete csak bűntudatom van minden evesnel.Már almát sem merek enni mert 15ch van benne, Napi 50ch a maximum amit eszek!És így is még kövér vagyok 172/69 úgy érzem minden éves után híztam is.mennyit fogyak még?
Figyelt kérdés
Csak saláta és csirkemell max joghurtot eszek!2021. márc. 3. 20:10
21/26 A kérdező kommentje:
Nem ehezek! Jól vagyok lakva!! Az ég világon semmi bajom!
2021. márc. 4. 18:39
22/26 anonim válasza:
Csak azt hiszed, hogy nem éhezel... a szervezeted a létfenntartáshoz igényel minimum 1200 kalóriát. Ha ezt nem kapja meg, akkor raktározó üzemmódba kapcsol és lelassul az anyagcseréd, ami mint látjuk nálad már megtörtént. Neked mindenképp szakember segítsége kell, mert csak tönkre teszed magad. Lehet ésszel is fogyni, de te nem azt csinálod, már átestél a ló túloldalára...
23/26 anonim válasza:
Én is ezt mondtam, aztán két hét múlva már a kórházban dekkoktam.
25/26 anonim válasza:
Bocs, de ehhez a magassághoz ez a súly nem a kövér kategória.
Amúgy,drasztikus fogyókura esetén a szervezet vészreakciója az hogy egy idő után durván lelassítja az anyagcserét, ami lassitja vagy akár meg is állítja a fogyás ütemét.
Valószinűleg nálad ez a szitu. Emeld vissza a ch-t legalább 150 grammra.
26/26 anonim válasza:
Dehogynem éhezel... nem baj, majd belátod - vagy nem. Egyelőre fingod nincs, mibe mész bele lassan, amikor pedig rájössz, hogy beteg vagy, már késő lesz.
A recovery pedig kemény, és fájdalmas - fizikailag - procedúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!