Fogyás után kb hány kiló jöhet vissza maximum?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy zsírból, hanem vízből és salakanyag, mert olvastam hogy fogyás megkezdése előtt először a víz és a salakanyag távozik ezért tűnhet elsőnek gyorsnak a fogyás, nos ez így is volt nálam is hirtelen pörögtek le a kilók egy ideig de előtte nagyon egy szánalmas életmódom volt.. szóval még volt hogy éjfélkor is simán betoltam 2 kolbászt szalonnát majonézt édességek stb... most már elértem a kívánt testsúlyt és belekezdtem a normál étkezésbe amit most kezdek kialakítani, mert az előzőhöz nem szeretnék vissza térni, szóval gondolom hogy most víz fog visszajönni és salakanyag miatt is többet mutathat a mérleg de gondolom ez majd beáll de kb mennyi lehet ez pluszba kiló? csak szeretném tudni hogy meddig nem baj ha többet mutat a mérleg2020. márc. 6. 00:15
1/5 anonim válasza:
Az összes, vagy annál több is; ha erős megszorításokkal fogytál, és nem életmódot váltottál, amit most a súlytartáshoz kicsit lazábbra veszel.
3/5 anonim válasza:
Ha nem koplaltál, salakanyag most is van benned, ha lelassul az emésztésed az étrendváltozástól, akkor lehet valamivel több. Ha ezután is odafigyelsz a táplálkozásodra, nem feltétlenül fog ez változni, ahogy a víz mennyisége sem. De 1-2 kg napi súlyingadozás (a fentiek miatt) még normálisnak mondható.
4/5 anonim válasza:
Víz meg salakanyag NEM JÖN vissza jelentös mértékben, ha hízni kezdesz, az tényleg hízást jelent.
A "belekezdtem a normál életmódba" meg a legtöbb esetben az, hogy újra ugyanazt csinálod, amit a fogyóKÚRA elött, ilyen esetben akár a leadott súl duplája is visszajöhet.
5/5 anonim válasza:
Ha nagyon alacsony szénhidráttartalmú diétával fogytál és most újra elkezdesz fogyasztani több szénhidrátot, akkor az izmaid szénhidrátraktárai újra megtelnek és ehhez vizet kötnek meg. Ez maximum néhány kg.
Ha normális étrenddel (sok zöldség, rostok) fogytál, akkor az emésztőrendszeredben levő kajamennyiség súlya a fogyás alatt is nagy volt, az már nem fog tovább nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!