Szerintetek jó irányban haladok a fogyásommal?20 kg-t szeretnék leadni 6 hónap alatt.
12 napja kezdtem el életmódot váltani.-20kg a cél. 76-ról kezdtem , nem tudom hogy most hány kg vagyok mivel nincs otthon mérlegünk:(
Azt tudom hogy 99cm volt a csípőméretem és 5 cm-t ment lejjebb.
Mielőtt elkezdtem mindent ettem (csoki, chips stb.)
Most már napi 2-3 szor eszek. Reggel csümölcsöt általában 2db narancsot és a nap többi részében 1-2szer salátát csirkemellel.Minden nap edzek 1 órát.5 után nem eszek.Szerintetek ezzel a módszerrel elérem a célom?A válaszokat előre is köszönöm.
16/l
Eléred, bár kicsit drasztikus a módszer. Nyugodtan vacsorázhatsz és egy-két pihenőnap belefér az edzésben is. Meg váltogasd hogy mit eszel pl ebédre mert egy idő után beleunsz.
Hajrá!
Amit te csinálsz úgy hívják, hogy koplalás. Sürgősen fejezd be 16 évesen.
1400 kalóriát egyél meg egészséges kajákból, és ne napi 2x egyél, hanem többször keveset.
Ne 5 után ne egyél, hanem lefekvés előtt 2-3 órával.
Ha ennyire rástresszelsz és éhezteted magad hamar eleged lesz belőle és feladod.
Ez borzasztoan keves. 1200 kcl minimum egyel meg. Ez ideig eleg lesz, de a vegen feladod es kezdodik elolrol. Igy sokkal tobb fog feljonni mint amennyit szeretnel leadni.
Reggeli: legyen mindig tartalmas reggeli. Tojas, ch csokkentett kenyer, zabkasa (amit te csinalsz, zab+ cukrozatlan kakao, novenyi tej, edesitoszer, gyumolcs) vagy turmix
Ebed: barna rizs, bulgur, edesburgonya, fozo banan, salata (millio variacio), csirkemell, halak (ha szereted), pulyka
Vacsora: tonhal, turo, tojas stb
Napkozbe akar egy gyumolcs, zabkeksz (amit te csinalsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!