Le lehet adni 6 hónap alatt 45kgt?
Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 22:51
3/20 anonim válasza:
Ha ennyit le akarsz adni, valszinűleg lemegy a heti 1. Számold ki.
4/20 anonim válasza:
Simán. 10 hó alatt fogytam ennyit. Ha nagyon akartam volna, fél év alatt is sikerült volna. Első 3 hónapban 30kg ment le úgy, h nem koplaltam. A többit aztan kicsinyenkent adta le. Egészséges életmód titok.
6/20 anonim válasza:
Úgy hogy az egészsgedet nem kockáztatod közben, úgy nem lehet leadni.
7/20 anonim válasza:
Nem. Heti fél vagy egy kg fogyás az egészséges.
Jó munkához idő kell, nem mondták még?
8/20 anonim válasza:
le lehet, csak nem ajánlatos, mert túl gyors. ehhez túl nagy kalória deficit kell és rengeteg mozgással okozott további kalória deficit. ez túlságosan megterheli a szervezetet és a későbbiekben rengeteg problémát okozhat, többek között azt, hogy mikor eléred a kívánt súlyt, vissza is jön ennek a nagy része vagy még több.
ezen kívül nem is fogsz tól jól kinézni a végén és gondolom ez is számít. a lassabb út (ami tulajdonképpen nem lassú, csak az ember türelmetlen) mindig jobb és fenntarthatóbb. ne ilyen célokkal vágj bele az egészbe, mert csak csalódás lesz a vége.
9/20 anonim válasza:
Ha 200 kiló vagy, akkor igen.
10/20 anonim válasza:
Lehetséges, de több a hàtrànya mint a haszna. Ilyen gyors fogyàst a bőr nem tud követni, lógni fog, miközben ha lassan fogynàl , ez még alapvetően képes lenne regeneràlódni. Egyik baràtnőm 7 hónap alatt fogyott 47 kilót és bizony megereszkedett a hasa, és a mellei, és a felkarja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!