Le lehet adni 6 hónap alatt 45kgt?
Sok mindenen múlik.. hány kiló vagy, mennyire gondolod komolyan úgy értem mennyire tartod be a kaját-edzést.. Akkor a következő dolog hogy utána is folytatnia kell azt az új életmódot különben gyorsan visszajönnek a kilók..
Nekem lement egy hónap alatt 12kg, de úgy hogy amikor edzettem 85kg körül voltam, abbahagytam az edzést hosszabb időre, de a kaja mennyiség amit előtte ettem az megmaradt és nem égette el a testem ezért felmentem 95 fölé. Ezért nekem könnyebb volt amikor a kajára odafigyeltek és jól belehúztam az edzésbe egyáltalán nem volt gond leadnom. Viszont ha valaki nem mozog semmit és az évek alatt rakódik le a sok kiló akkor ott idő kell szinte minden egyes kilónak a ledolgozásához..
Ajánlom próbáld meg.. ha nem 45 hanem csak 20 megy le akkor is megéri , sokkal jobban fogod érezni magad, annyi plusz súlyt cipelni nagy teher..
112kg vagyok.
Mindennap edzek 2 órát.
És 700 kaloriat viszek be.
Eddig sikerült leadnom 15kgt
Hát ha nem is 45 kg de egy 20-30 meglesz!
Viszont ezt utána meg is kell tartani, lehet azzal már gondok lesznek ilyen gyor fogyás esetén
ezt úgyse bírod tartani 6 hónapig, előbb visz el a mentő.
ha meg csak trollkodsz, valami kreatívabbat....
Már bírom 3 hónapja. Nagy kitartásom van és okosan csinálom azért. Szerintem csak így lehet tényleg rendesen lefogyni!
És miután lefogyok is tartani fogom!
És az edzéseket is csinálni fogom.
165 centi vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!