2,3 hónap alatt lehetséges lenne 10 kilót fogyni? (edzéssel és diétával)
Figyelt kérdés
(Csak ennyi felesleg lenne rajtam amit minél hamarabb le szeretnék adni)2019. aug. 6. 12:15
1/7 anonim válasza:
És ha csak 4 vagy 5 hónap alatt lehet, akkor neki sem állsz?
Kezd el. Szerintem kb. 5 hónap lesz, ha normálisan csinálod és nem koplalni akarsz, ami majd utána visszajön.
2/7 A kérdező kommentje:
De nekiállok akkor is..azért kérdeztem meg h lehetséges e h ne csalódjak akkorát ha 3 honap alatt nem megy le annyi
2019. aug. 6. 12:54
3/7 anonim válasza:
Csak ennyi feleslegnél szerintem ne nagyon reménykedj. Az utolsó kgk mennek le a leglassabban. Havi 1-2 kg- val lenne érdemes szàmolnod ( hogy ne csalódj). Ha szerencséd van, esetleg gyorsabban fogyó típus vagy mégis, az csak bónusz:) Nem érdemes rossz módszerekkel, koplalàssal stb erőltetni a dolgot. Csak rosszul sülhet el. Majd lefogysz a sajàt tempódban. Nekem volt aki beszólt, hogy huuuu milyen lassan fogyok, ( 21kg/5 hónap), de pont leszarom màs véleményét. Nem verseny. :)
4/7 anonim válasza:
Ne csalódj, úgyhogy semmiképp se 3 hónapra tervezd. Főleg nem 2-re.
És persze nem 2-4 hét után akard már látni a nagy változást.
5/7 anonim válasza:
Egészségesen 1 kg-t lehet fogyni max 1 hét alatt
6/7 anonim válasza:
Szóval nem lesz könnyű megcsinálni :D
7/7 csempéző vizipisztoy válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy gyorsan fogyni csak koplalással lehet. Formálódni is akarsz, akkor azt edzéssel kell kombinálni. Sok fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!