6 hónap alatt 39 kilót fogytam egy koplalás féleség dologgal, ha szépen folyamatosan hagyom abba akkor nem fogom visszahízni?
Hali igazából 6hónap alatt 39kg teljesen jó.
nekem 3hónap volt 35kg.
vagy kalória többletben vagy vagy kalória negatívban.
fontos a tudatos étkezés. nincs vegetálás pont mint tanulásnál
meg zsír diétán voltál ami 5/5 csillagos.
Na továbbra is maradj low carbo étrenden mer már nem vagy inzulin függő és a szervezeted nagyon jól reagál az inzulinra. röviden könnyen tudsz hízni. csalhatsz, de mértékkel továbbra is mint mindenki.
én keto diétán voltam az annyit jelent, hogy napi 20g szénhidrát volt a megengedett.
Gratulálok!
De miféle koplalás féleséggel fogytál? IF?
800 kalória szerintem kevés....
kalória nem feltétlen elsődleges néző pont.
ha szalonnát eszel könnyen észreveszed, hogy nem is hízol.
nekem a diétám az 1500-2000 volt a ketoval.
szénhidrátból 1 kg 4800kca
zsírból 1 kg 9800kca
hasnyál mirigy csak a bevitt szénhidráttól függ annyi lessz az inzulin(hízó hormon)
"IF"
Az IF nem 'koplalásféle'.
Kérdező! Az, hogy visszahízod-e, rajtad múlik. Sanszos, hogy igen, mert nem tanultad meg, hogy mi az ami jó neked, miből mennyi és mikor. Én a helyedben méretnék egy testösszetételt, lehet, hogy meg fogsz lepődni.
Akkor most szépen fokozatosan tanulj egy kicsit a táplálkozasról, ne csak vaktában bohóckodj.
Pl kezdheted itt:
Hány cm vagy? Hány éves és hány kg-ról?
Ezek fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!