Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan javítsak a diétámon?

Hogyan javítsak a diétámon?

Figyelt kérdés
Pár hónapja született meg a gyermekem és persze felsőtesten maradt felesleg. Leginkább has és deréktájékon de azért integetőhájam is maradt/lett. Kb 60-62 kilóval kezdtem a terhességet és most vagyok 62-63. Most már 30 év felett vagyok, de 3-4 éve még 55 kg alatt voltam és mellé 160 centi vagyok. Szóval egy hónapja elkezdtem diétázni (már nem szopizik a babám). Teljesen elhagytam a kenyeret, krumplit, tésztát szinte nem is eszek már, cukros dolgokat,chipset, csokit sem. Egy napom van a héten amikor 1-2 kocka csokit engedek magamnak. Januárban le is ment 2-3 kg de most így februárban nem mozdul a mérleg. Reggelire általában felvágottat eszek, zöldséggel, sajttal vagy tojással. Ha ebédre valamilyen húst sütök, akkor az mellé párolt zöldséget csinálok magamnak vagy ha nem tudok variálni akkor kis adagot eszek...pl csak pörkölt köret nélkül. Vacsorára (6 óra előtt) salit szoktam csinálni magamnak friss zöldségekből, mozzarellából, esetleg valamilyen másfajta sajtot rakok bele és bele szelek 2-3 szelet csirke vagy pulykamell sonkát. Néha megeszek egy natúr joghurtot, almát, ritkán banánt. Az avokádót is nagyon szeretem. Ez mellé próbálok meginni legalább 2 liter vizet. Cukros üdítőt nem iszok csak heti 1-2 alkalommal 1 pohár 100% narancslevet..sajnos az a végzetem. Napi 2-3 cukrozatlan tejeskávét iszok. Ha az idő engedi 1.5-2 órát sétálok a gyerekemmel és youtube-os Hit edzést is csinálok heti 3-4 alkalommal. Írom egy kalóriaszámláló appba, hogy mit eszek, mit iszok és aszerint minden nap benne vagyok a limitbe de mégsem megy lefele a súlyomból. Mit csinálok rosszul?? 😞😞 A célom az 53 kg lenne májusra. Esetleg valami jó tanács, hogy mit csináljak másképp?

2021. febr. 22. 15:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Középiskola végéig nagyon sportos voltam és 30 éves koromig alig értem el az 50 kilót. Aztán beköszönt a szerelem és azzal a kilók is. 55-56 kilóval terhes lettem ikrekkel. Az a terhesség sajnos korábban véget ért, mint kellett volna. A császármetszés és a gyász miatt nem igazán foglalkoztam a súlyommal. Pár hónappal később lettem újra terhes. Akkor az első mérlegelésen voltam 62 kg. A korábbiak tekintetében minden mozgás tiltott volt. 10-11 kilót híztam vele, figyeltem az étkezésre akkor is és most újra 62 kg vagyok már, de hát ugye a 2 terhesség azért meglátszik felsőtesten sajnos. Egyébként a hasizmom nincs szétnyílva. Korábban sokat bicikliztem, sokat gyalogoltam, ugróköteleztem és belekóstoltam a jógába is.
2021. febr. 25. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért akarsz fogyni?
2021. febr. 26. 10:16
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 azért szeretnék fogyni (karcsúsodni, formásodni), hogy ne úgy nézzek ki, mint egy nyalóka. Pálca lábakhoz "hordó has". Ha én magamat sem látom vonzónak, akkor hogy várjam el, hogy a férjem annak lásson?
2021. febr. 26. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!