Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel rontottam a diétámon?

Ezzel rontottam a diétámon?

Figyelt kérdés
Már 6hete fogyókúrázok,sikerült 5kg-tól megszabadulnom ,probálok egészségesen étkezni,este pedig nem eszem. Persze előfordult már,hogy ettem egy kis csokit,de mindössze 3alkalommal,akkor is csak 2-3 cikket. Ma viszont disznóvágás volt,reggel illetve ebéd időben sikerült vigyáznom,de sajnos este 8után ettem töltött káposztát fehér kenyérrel (tejföl nélkül).Tudom,tudom nagyon kalóriás...Kérdésem az,hogy ezzel most ártottam-e a diétámon?
2018. márc. 25. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyetlen étkezéssel egy ilyen tempós fogyásnál szinte semmit nem rontasz.

Kivéve, ha innentől nincs kedved diétázni, mert a töltött káposzta mindenféle vágyakat generál benned. De amúgy nem.

Ha pedig nem is kerültél deficitbe, maximum ma nem fogytál tizenpár dekát, mint máskor, na bumm.

2018. márc. 25. 22:39
 2/4 A kérdező kommentje:

173cm -most tartok 67kg-nál.

21 éves / L

2018. márc. 25. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem számít.
2018. márc. 26. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Normális diétában minden! megengedett, nylván nem naponta három tábla csoki meg két tányér spagetti, de nyugi :D

Disznóvágás, disznótoros.. okés most NAGYON irigyellek ám.

2018. márc. 26. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.