Mit lehet tenni ha le van lassulva az anyagcserém és nem tudok fogyni? Igen én rontottam el, de segítséget kérek, nem bántást.
Figyelt kérdés
163cm/78 kg vagyok, nő. Egészen tinikorom óta 75 kiló körül van a súlyom, kisgyerekként is dagi voltam. Persze minden létező (hülye) módszert kipróbáltam életem során a fogyásra, de nagy és tartós eredményt egyik sem hozott, mert feladtam, aztán persze visszahíztam. Régebben, egy minimális kalóriamegvonással, szépen mentek le a kilók, ahogy az meg van írva. Aztán valami megváltozott.... Ráálltam a napi 1x evésre, nem fogyókúrás célból, hanem olyan életvitelem volt az elmúlt másfél évben, hogy ezt láttam jónak..Hétköznap kb 1200-1500 kalóriát ettem meg, hétvégén viszont sokkal többet, így nem fogytam semmit. De most, vége ennek az életvitelnek, munkahelyet váltottam. Kitűztem célul hogy jövő nyárra lefogyok, 1 évet adtam magamnak. Igen ám, de nem történik semmi, hiába eszem kevesebb kalóriát mint régen, a súlyom meg sem mozdul, sőt, mikor megpróbáltam átállni a napi 3 fogyókúrás étkezésre még híztam is. Kétségbe vagyok esve, hogy ez most örökre így marad? Már csak koplalással tudok lefogyni ezentúl?2015. aug. 30. 11:23
1/3 anonim válasza:
Az anyag cserédet könnyen gyorsíthatod:
Igyál sok vizet az nem csak az anyagcs.nak tesz jót de még a bőröd is szeb lesz,ne egyél annyi kenyeret és ha eszel akkor inkább teljes kiőrlésüt Ne Fehér kenyeret,sok gyümölcs,zöldség,Min.heti 3 x1 óra torna vagy valami amit szeretsz a csirke is jó az anyag cserének én a mellét ajánlom,minden nap egyél salátát
Sok sikert ja és ne siessd el a fogyást az rosszabb
2/3 anonim válasza:
Sztem orvosi vizsgalatokat is vegeztess el nincs e pajzsmirigyed v vmi ami gatol a fogyasba!meregtelenits zoldteaval,illetve rengeteg mosszer van a nete..es sok sok vizet..eteleken sztem annyit valtoztass h egyel sokazor kicsit pontbaddig h soha ne legy ehes ez ajar csak 2-3 falat, es peobald a cukrot lisztet kihagyni amennyire lehet ha nincs egeszsegugyi problemad ez mindenkinek bejon!sok sikert
3/3 anonim válasza:
Egyetertek az elottem szoloval..es bocsi a mozgast kihagytam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!