Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Mennyire rontottam...

Segítség! Mennyire rontottam el a diétámat?

Figyelt kérdés
8 hete diétázom és ma estére becsúszott 2,5 szelet anyu sütötte pizza. A mai napon a következőket ettem: reggeli 100g zabpehely + protein shake, tízórai: 180g soványtúró(meggle) és mellé 3 szelet műzli ami egyenként 20g, ebéd: 200g csirkemell 3-3 nagyobb fejű brokkoli és karfiol, uzsonna 1 szelet +protein shake, vacsora: 200g csirkemell meg egykis maradék brokkoli, karfiol, és 2,5 szelet pizza amit anyu csinált és nem tudok neki ellenállni.:( A pizzának fél centinél vékonyabb tésztája volt vékony csirkemellekkel és kechuppal meg egy kis sajtal és borsó/répa darabkákkal. Mennyire volt ez rossz nap? Tudom hogy nemlehet vissza csinálni már de azért érdekelne mennyire szúrtam el. Lefekvés előtt enni szoktam még 1 Sovány túrót (meggle 180g) ezt most inkább kihagyjam vagy még jöhet?
2015. máj. 6. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány kiló vagy? 100g zabpehely reggelire az rengeteg, a müzli pedig kb. átcímkézett cukor, nem hogy három. Protein shake-et magában iszod csak úgy poénból, mert finom, vagy edzés után? Mert így magában nem sok haszna van.

Ez az egész egy hatalmas katyvasz ennyi alapján. A pizza amúgy minden szempontból rossz választás volt, de nem ezen fog múlni.

2015. máj. 6. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:
80kg 17/f
2015. máj. 6. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Protein shake előtt súlyzós edzés van. bocsi hogy lemaradt
2015. máj. 6. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Mentségedre szolgáljon, hogy nagyjából kiváltottad a szénhidrátbeviteledet a pizzával, szóval annyira nem volt vészes, de nyilván nem ideális. Viszont a csirkemellnek jobb a fehérje/forint értéke, szóval a 10 órai túrót kiválthatnád húsra. Reggelre kezdésnek elég húzós a 65g szénhidrát, ahhoz képest, hogy napi 160 a limited (persze, lehet ennél több is, kevesebb is, nem tudom, hogy neked mennyi szükséges, 2-vel fogysz-e, vagy már stagnálsz). Az oké, hogy a szénhidrát jó, mert az éjjel elhasználtat vissza kell tölteni, de nem ennyit. Azt lődd be 50 grammra. Amúgy ha ragaszkodunk a fix ajánlotthoz és 80g szénhidrátot viszel be edzés után (mint 1g/tskg), akkor az is a reggeli 50g zabpehely (35g ch)-tel már 115g, 40-et beviszel edzés előtt, 155g. És ez már lehet, hogy neked sok is lesz, ezt neked kell érezned. Túrót tényleg pazarlás enni délelőtt is, nem csak a cukor és felesleges zsír miatt, hanem mert tényleg nem éri meg.

1400Ft egy kiló csirkemell filé, 400Ft 500g túró, tehát 800Ft egy kiló belőle. Viszont az 1 kiló túróban 140g protein van, míg a csirkemellben 250g. Egy erős túlzással élve fele annyi csirkemellet is ehetnél tízóraira, és abban szinte tényleg csak protein van. A kazein maradjon meg lefekvés előttre, az jó úgy.

2015. máj. 6. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Fénykép netán (arc nélküli is jó)?

Sokat segítene.

2015. máj. 6. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 Köszönöm szépen.:)

#5 Ennek a kérdésnek mennyi köze van a testalkatomhoz?:D

2015. máj. 6. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!