Ma kezdtem a dietamat, mar el is rontottam?
Amugy 15eves lany vagyok, 160cm/62kg
10kilot szeretnek fogyni, olyan 3honap alatt orulnek, ha megszabadulnak tole. Ez mellett hetente 3x vegzek aerob mozgast, 1oran at. Es naponta 20-30 perc erosito gyakorlatok (felules,fenek erosites R.Rekaval, stb) Az aerob az pedig "Aerobic Norbival".
Sikerulhet? Min kell/ene/ valtoztatnom?
Koszonom, de szerinted ez igy megfelelo? Es a halat, milyen modon keszitsem? Marmint, hogyha elertem a kivant testomeget, az segit, hogyha mindennap mozgom, es beiratkozom tellel (akkor indul tanfolyam) aerob orakra?(aerob dance)? (bar.. ez meg odebb van)
Bocsi, sok a kerdes, de erdekel : D
Ez egy helytelen étrend. A diétás étrend minimum 50%-a zöldségből és gyümölcsből kell álljon.
A rántottához paradicsomot és uborkát kellene enni, nem rizst. A rizs, a krumpli, a kenyér és a liszt tiltólistás. A krumpliban legalább van egy csomó ásványi anyag a szénhidrát mellett, a rizsben még az sincs.
A gépsonka ipari darálékból van, ha drága, igazi sonkát veszel (pl pármai), az már nem túl diétás, de legalább nem egészségtelen.
Gondolkodj inkább ügyesen főzött levesben, főzelék liszt nélkül (1 kanál olajon megpirított hagyma, kicsit megforgatni rajta az aprított zöldséget, felönteni, forralni, maximum zabkorpával sűríteni, sovány joghurttal bekeverni), salátában kevés öntettel.
A majonéz egyszerűen tilos. Tojássárgája és az olaj az egész, iszonyat hizlal.
A halat szépen megpirongatod mindkét oldalát kevés (!!) vajon vagy olívaolajon, ha kezd odakapni, pici vizet aláöntöd és párolod. mirelit hal nagyon hamar kész van, figyelj oda. Köretnek zöldség és nem rizs!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!