A zéró üdítő jó fogyókúra mellett?
Figyelt kérdés
sziasztok, az lenne most a nagy kérdés hogy szeretnèk valami forró italt inni ami fogyókúra mellett is mehet.
sajnos a meleg víz nem jó , a hidegtől pedig már a torkom megfájdult.
Próbáltam főzni zöld teát , de csak vitromlével ihatatlan, akkor inkább a hideg víz.
vettem lipton "zero cukor" citromos üdítőt, ha ezt felmelegítem akkor nagyjàból jobb.
lehet ebből inni napi 1litert akár?
vagy, vannak ötleteitek esetleg fogyókúra mellett iható forró italhoz?
2021. febr. 13. 13:35
12/23 anonim válasza:
Én 1,5-ös tejjel iszok cukormentes,zsírszegény kakaót eririttel. A kakaó nem játszik?
13/23 A kérdező kommentje:
ez engem is érdekelne
2021. febr. 13. 20:11
14/23 anonim válasza:
Nem ront bele a diétádba, de eléggé egészségtelen. Ajánlok helyette ízesített Bcaa zerot. Támogatja a fogyásod, és van olyan finom mint egy üdítő:)
15/23 anonim válasza:
Zero üdítőt bármennyit lehet inni diéta alatt. Én napi 1 liter zero kólát iszok, egyentalán nem befolyásolja a fogyásom.
16/23 anonim válasza:
Vegyél édesítőszert, azzal ihatóak a teák. Az én kedvencem egy bögre Nesquik kakaó eritrittel, ez 200 kcal. Nyilván ebből csak egy adagot szoktam inni.
Amúgy nyugodtan tegyél bele cukrot vagy mézet, nem ettől fogsz elhízni.
17/23 anonim válasza:
16: no offense, de a nesquik kakaót miért kell pluszban még édesíteni?
18/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segitséget :) hasznosak voltak és megfogadom :)
2021. febr. 14. 10:11
20/23 anonim válasza:
Én zöld teát csinálok, xilittel és citromlével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!