A zéró üdítő jó fogyókúra mellett?
Figyelt kérdés
sziasztok, az lenne most a nagy kérdés hogy szeretnèk valami forró italt inni ami fogyókúra mellett is mehet.
sajnos a meleg víz nem jó , a hidegtől pedig már a torkom megfájdult.
Próbáltam főzni zöld teát , de csak vitromlével ihatatlan, akkor inkább a hideg víz.
vettem lipton "zero cukor" citromos üdítőt, ha ezt felmelegítem akkor nagyjàból jobb.
lehet ebből inni napi 1litert akár?
vagy, vannak ötleteitek esetleg fogyókúra mellett iható forró italhoz?
2021. febr. 13. 13:35
3/23 alletta válasza:
jót választottál. a lipton ice citromos teát írtam volna tanácsként.:)
4/23 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen megnyugtattatok akkor :)
2021. febr. 13. 14:35
5/23 anonim válasza:
Nyilvan jobb, mintha egyáltalán nem innál, de én inkább azt javaslom, hogy a természetes zöld teát ízesítsd meg egy kis mézzel és próbálj hozzászokni az izéhez.
6/23 anonim válasza:
Szerintem borzalmas íze van. Én csinálok rendes teát, és édesítővel, citromlével ízesítem.
7/23 A kérdező kommentje:
nincs bajom a mézzel és zöld teával,
de rakhatok bele mézt?
édesítőt fogok venni énis.
2021. febr. 13. 16:40
8/23 anonim válasza:
Sztem minimális mennyiségben semmi baja nem lesz senkinek a méztől, élettani értéke legalábbis 100x jobb, mint akármelyik édesítőnek. Inkább egy kávéskanál méz, mint egy pötty édesítő.
9/23 anonim válasza:
Ernyire,azért nem kellene,begörcsölni . Lehet cukrosat inni a kristálycukorral mi a baj ?
Inkább tűnik az életviteled,kínzásnak mint életnek .
10/23 A kérdező kommentje:
akkor kevés cukrot vagy mézet rakhatok bele?
2021. febr. 13. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!