Miután valaki lefogy, hogyan kell tartani a súlyt ? Ugyanazt a szigorú étrendet kell követni és ugynannyit sportolni ? És mi történik, ha egyszer-kétszer túleszi magát, de tenyleg sokat eszik egy-két napon át ?
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ, kedvesek vagytok. Akik részletesen írtak, külön köszönöm, igyekszem tartani a súlyomat, megfelelően étkezni , sportolni.
🤩🤩
Régi kérdés, de hátha érdekel még valakit.
Nekem simán megállt a fogyásom 3 év után teljesen. Ugyanazt a szigorú étrendet kell tartom súlytartáshoz mint fogyás alatt.
Mozgásnál az van, hogy a fogyás alatt fokozatosan növeltem, de a végére elértem egy határt aminél többet már se kedvem, se időm, se energiám nincs többet mozogni. Tartom a lefogyott súlyom. Próbaképp egyszer lazítottam minimálisan az étrenden. 1 hónapos teszt volt, heti egyszer megettem 1 tábla csokit. Pontosan 4,3kg plusz lett az eredménye. Így visszatértem az eredeti diétámhoz. Ez a 4,3kg plusz lement, de több továbbra sem, pedig nem vagyok vékony, csak normál testsúly kategóriába tartozom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!