Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem mozdul a mérleg?

Miért nem mozdul a mérleg?

Figyelt kérdés
175/80 kg lány vagyok 18 éves. Minden nap sportolok 45 percet (futás, HIIT) ezelőtt nem sportoltam. 1300 kalóriát viszek be. Reggeli zabkása, gyümölcs, ebéd sovány hús vagy főzelék, kis köret ilyesmi, vacsora tojás, hal vagy szendvics. Nasinak 1 sor csoki, néha fehérjeturmix, pufirizs. Mindent számolok és ez az életmód már 1 hónapja tart. Semmit nem változott a testsúlyom, talán egy picit a derekam csökkent. Mit csinálok rosszul, mit javasoltok hogy meginduljon lefele a súlyom?
2021. febr. 7. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel szálkasitok. 2,5 gramm fehérje, 2,2 gramm ch, testsulykilogrammonkent, meg kb 40 g zsír. Átlag mínusz 1 kg hetente. 3x súlyzós edzés, meg eddig csináltam heti 60 perc aerobot, meg 15 perc hiitet, d mivel munkában is rengeteget megyek, így azokat már ezen a héten elhagytam és majd meglátom mi lesz.
2021. febr. 7. 16:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Én itthon készülök érettségire, azért gondoltam hogy ennyi kardió kell. Amit a 11-es írt én azzal jócskán híznék. Ha nem sikerül a változtatásokkal sem, akkor felkeresem a háziorvosom mit javasol.
2021. febr. 7. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb 1950 kcal, 11esvoltam
2021. febr. 7. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Mikor, hol, és milyen körülmények között méred magad? Sok esetben itt van a bibi..

- Hetente csak egyszer méretkőzz!

- Reggel, WC után, reggeli előtt

- Ruha: minél kevesebb (bugyi, melltartó)

- A lakásnak mindig ugyanannak a pontján.

2021. febr. 7. 17:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Na igen ebben is van valami. Mindenképpen azonos körülmények között kell merni.
2021. febr. 7. 18:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Úgy mérem magam :( Annyi hogy minden nap, mert nem bírom ki. De mégis egy 79,5-80 kiló közötti számot kapok azóta is.
2021. febr. 7. 19:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Merd magad hetente egyszer reggel, eves előtt és szaras után. És emelj a kalórián, számold ki testsulykilogrammra, hogy mennyi fehérje, ch és zsír az optimális neked szálkasitashoz
2021. febr. 7. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha elfelejted a mérleget és centivel méreg magad. Emeld fel 200-al a kereted és tarts heti egy vagy két nap pihenőt. Még egy hónapig csináld, kell, hogy láss változást.
2021. febr. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!