Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne mozgássérültként...

Hogy lehetne mozgássérültként hogy feszes legyen a fenekem?

Figyelt kérdés

Nem szoktam túl sokat enni, ha kell akkor eszek, nem tudom naponta hány kalóriát veszek fel. Naponta alig mozgok is, de tudom hogy kell, elkezdek majd tekerni, de nem tudom mennyi idő múlva lenne még az eredmény.

Mit tudnék még tekerés mellett csinálni amivel elérném hogy feszesebb legyen a fenekem (nem tudok sok mindent megcsinálni, mint írtam mozgássérült vagyok)?

2021. febr. 2. 22:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kezdd kevesebbel, ha úgy érzed majd, pár hetente növeld egy párral😊
2021. febr. 2. 23:35
 12/35 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Fekve csipőemelés súllyal?
2021. febr. 3. 00:13
 13/35 A kérdező kommentje:
Hát talán, súllyal nem biztos, nem is biztos hogy van itthon
2021. febr. 3. 00:15
 14/35 anonim ***** válasza:
62%
Hát látom te nagyon nem akarod ezt az egészet..
2021. febr. 3. 00:25
 15/35 A kérdező kommentje:
De akarom, csak nagy része olyan gyakorlat amit nem tudok megcsinálni
2021. febr. 3. 00:29
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Miket tudsz megcsinalni? Írd le hogy miket tudsz megcsinálni és csinálok neked edzéstervet ha gondolod
2021. febr. 3. 00:31
 17/35 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, minden válaszoló segítene-e te nem vagy partner.

Ne ijedj meg !

2021. febr. 3. 05:59
 18/35 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Jó lenne súlyt beszerezned, szerintem javitana az egyensúlyodon. Kis koromban volt egy hörcsögöm, beltenyészet úgyhogy egyensúlyzavaros volt. Jutalomfalattal egyensúlyoztattam és 80%-ra javult a helyzete. Sok idő, de ha gyakorolsz javulni fog.
2021. febr. 3. 07:15
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Először csináld súly nélkül. Ha ez már könnyű, akkor lehet fél lábadat felemelve stb. Ha már ez is túl könnyű, ráérsz akkor súlyt beszerezni, de kezdetnek elég lehet, ha az öledbe veszel egy karton tejet (vagy egy 6-os ásványvizet, 10-es lisztet vagy ami van nektek otthon).

Nem baj ha nem tudsz minden gyakorlatot megcsinálni, az a lényeg, hogy keress párat amit tudsz és azokat tényleg csináld is. A kitartás a legnehezebb rész.

2021. febr. 3. 08:56
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk hogy javulhat-e az egyensúlya a kérdezőnek, az attól függ, hogy mi okozza a problémát. Mert ha mondjuk nem fejlődött ki nála a fülben az egyensúlyhoz szükséges szerv (a félkörös ívjáratok), akkor nem világos, hogy hogyan lenne esélye az egyensúlyát fejleszteni. De nem írta le, hogy mi a baj, meg amúgy is szerintem csak az orvosa tudná megmondani, hogy mennyi esélye van fejlődni ebben.

Viszont amelyik izmát tudja mozgatni, azt erősíteni is tudja, ha működik az egyensúlyérzéke, ha nem. Legfeljebb több munka lesz vele.

2021. febr. 3. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!