Hogyan lehet olyan szep allam mint palvin barbinak?
Figyelt kérdés
Feszes alla van es sehol egy toka. Hogy eri ezt el? Az ilyen gyakorlatok tenyleg bevallnak amiket a neten lehet talalni?2019. szept. 9. 12:01
1/6 anonim válasza:
Palvin Barbi szülei gyerekének kellene lenned.
2/6 anonim válasza:
Elég sok embernek nincs tokája. Jellemzően azoknak, akik nem túlsúlyosak.
3/6 anonim válasza:
Utolsó: a toka sok esetben genetika.
Én évtizedeken keresztül 38-40 kiló voltam (NEM anorexiás, csak nem híztam semmitöl), ennek ellenére látható tokám volt. Igazán nem hiszem, hogy ezzel bárki is a túlsúlyos kategóriába sorolna.
4/6 anonim válasza:
3: De nem ez a jellemző. Kivéltek mindenhol vannak. Nyilván van ilyen is, de általában nem a vékonyaknak szokott lenni. De nem is írtam olyat, hogy ez mindenkinél így van.
6/6 anonim válasza:
Egyik barátnőm is olyan, hogy lapos hasa van, gyönyörű alakja de az állán toka van, mert öröklődött. Ez genetika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!