Mit tegyek hogy olyan alakom legyen mint Palvin Barbinak, Cansu Dere-nek vagy Ximena Duque-nak? Hogyan fogyhatnék le? Pilates-ezzek vagy inkább fussak, sportoljak? Tudtok jó fogyókúrát?
Szerinted a pilates nem sport?
Amúgy a modellek nagy része azért vékony, mert éheztetik magukat, ha sportolnának akkor lehetne látni rajtuk az izmot, illetve nem lennének kórosan soványak.
Én ismerek egy modellt. Sikeres meg minden, de azért mert a stúdiónál folyton mérik őket és hiába, hogy nagyon vékony, mindig azt mondják neki, hogy még fogynia kell (kicsit duci volt, de lefogyott a modellkedés miatt).
Alig eszik egész nap, minden nap fut, edz stb (az edzéstől vastagabb lett a dereka egy néhány centivel, és amikor megmérték, mondták neki, hogy le kell fogynia). Szerintem ezt a példát nem kéne követned.
A másik. Egyszer olvastam egy cikket, hogy egy Victoria Secret-es modell-nek miből áll a napja. Fotózás előtt 3-4 nappal már nem is eszik, csak vizet iszik, a fotózás napján pedig vizet sem.
Rokonom egy sportemberrel (modell) dolgozik, és még egy sportember sem eszik semmit a fotózás napján. Így nem puffadnak fel, lapos lesz a hasuk, vékonyabbnak tűnnek.
Ne akard ezt követni! Nem leszel attól kevésbé nő, hogy nem vagy egy Palvin Barbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!