Szerintetek mennyit fogyhatnék tavaszig rendszeres tornázással? :D most 157 cm és 69 kg vagyok.
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 20:00
1/6 anonim válasza:
A rendszeres torna nem jelent semmit, ha nem változtatsz az étkezésen. Tornázhatsz bármennyit, ha még azzal is több kalóriát eszel, mint amennyire szüksége van a szervezetednek.
Amúgy meg honnan tudnánk, hogy mennyit fogynál? Nagyon sok mindentől függ a fogyás ...
2/6 anonim válasza:
Ha mellette egészségesen táplálkozol, és a torna magában foglal valamilyen un. kardiosportot is (kocogás, úszás stb.), akkor minden további nélkül leadhatod a fölösleget. :)
3/6 darida válasza:
Alapvetően életmódváltásra van szükség:
- heti 4-5-ször aerob mozgás (40-50 perc futás, kerékpározás, úszás stb.) valamint
- étrendváltoztatásra (szénhidrátbevitel minimalizálása, rost- és vitamintartalmú anyagok preferálása).
A gimnasztika önmagában nem eredményez fogyást.
4/6 anonim válasza:
Sztem ha napi 7-800 kaloriat ennel es abban se lenne gabona meg cukor akkor siman osszejonne
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat, hátha sikerül :)
2013. okt. 16. 18:45
6/6 anonim válasza:
tornával nem sokat. intenzívebb izzasztóbb sportokat keress! attól ég a zsír! :)
pl futás, én azt szeretek... vagyis focizni, abban sokat kell futni! :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!