Milyen az alkatom, jó ez így, vagy fogyhatnék még egy kicsit, esetleg tanácsok?
2011. ápr. 17. 22:29
1/9 anonim válasza:
így ruhában tökéletes, bár ezek az alkalmi viseletek csalókák
2/9 anonim válasza:
Ebben a ruhában csak a karodról lehet véleményt mondani, az átlagos. Ugyanis a kényes tájékok, azaz has-csípő-fenék-comb nem látszanak, mert vagy leszrítja a fűző, illetve a szoknyában (abroncsos ráadásul) egyáltalán nem rajzolódik ki még csak körvonal sem! Magyarán egy ilyen ruhában baromira nem látszik semmi.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket,hát igen fűző mondjuk tényleg mindnekin jól áll.Utcsónak 14 vagyok,szóval...még van idő h megnőjjön.:D
2011. ápr. 17. 22:46
5/9 anonim válasza:
Karok mérete alapján pont jó, de ne haragudj de ennyi ésszel szabad lábon... ilyen kérdéshez olyan képeket raksz fel amiből a fele nem látszik a lényegnek.
6/9 anonim válasza:
A kar nem sokat jelent, nekem pl. vékony karom van baromira, de a csípőm széles és a fenekem is nagy méh narancsbőrös is ráadásul. A karom akkor is vékony volt amikor 75 kiló voltam és a plusz rajtam mindig fenék+comb ami ugye egy ilyen ruhában nem látszik, egy ilyenben a karom alapján topmodell is lehetnék :))))
7/9 anonim válasza:
ha az alakodról akarsz véleményt akkor mért ilyen képeket mutatsz? O.o
ezen sem a melled, sem a derekad, sem a hasad, sem a csípőd, egyeltalán semmi sem látszik...
8/9 anonim válasza:
jó hogy nem lepedős képet tettél fel.. semmi sem látszik az alakodból, az egyedüli ami kilátszik, az a vállad, és a karod, ami "hájas", husis, szóval nem tudom..
9/9 anonim válasza:
Igaza van a többi válaszolónak, így honnan tudjuk. Tegyél fel olyan képet, amin jobban látszik az alakod, ha véleményt szeretnél. Engem is egyszer előadáson belesuvasztottak egy olyan ruhába, ami ugyan jól állt, de az ájulás kerülgetett, mert alig kaptam levegőt. Mellesleg elég dagadt voltam akkortájt. A ruha mindenesetre tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!