Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Életem első műkörme! Milyen...

Életem első műkörme! Milyen legyen? És tanácsok?

Figyelt kérdés

Az alakját még nem döntöttem el százszázalékosan, bár nekem egyelőre a kocka alakú tetszik jobban. Nem szeretném, ha nagyon hosszú lenne. És sima franciát sem szeretnék, az túl egyszerű, de nagyon csicsás se lenne jó, inkább a kettő között valami. :)

Légyszi, linkeljetek pár szép műkörmöt!

Illetve ha tudtok pár jótanácsot adni, akkor azokat is szívesen fogadnám!

Ha valamelyik kérésemre/kérdésemre nincs kedvetek válaszolni, akkor ne tegyétek, viszont nekem 1-2 dologgal is sokat segítenétek!

Köszi! :))

2011. ápr. 23. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem lekerekített volt, sima francia és pici virág volt rajta fehérrel. Nagyon imádtam, jól nézett ki:)

Nekem a négyzetes nem tetszik annyira mert szinte mindenkinek olyan van..olyan semleges..:/ De nem akarlak befolyásolni. Mindenképpen olyat válassz ami neked tetszik:)

2011. ápr. 23. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Na hát akkor,nekem francia volt de a gyűrűs ujjamon volt egy kis virág rajzolva,aztán volt olyan is ,hogy kövekkel díszítettem,most meg olyan lesz,hogy egy rózsaszín/ezüst/lila por lesz alatta elkenve:)

Nekem is a kocka köröm tetszik,bár most nagy divat a természetes hatású műköröm is,na meg a karom:D

Nem tudom,hogy tudode,hogy zajlik egy műkörömépítés,ezért inkább leírom:) Tehát,először is el kéne döntened,hogy tpp vagy porcelán műkörmöt szeretnél,mondjuk ez attól is függ,hogy a körmösöd melyikhez ért.:)

A műköröm építés körülbelül 2-4órát vesz igénybe,attól függően,hogy ki milyen ügyes,gyors.Először lereszeli a körmöd,rendbeteszi,majd rárakja a műkörmöt azt is lereszeli olyan méretűre és formájúra amilyenre szeretnéd.Aztán rádolgozza a lakkor/port (attól függ ,hogy miből csinálja a franciát).Aztán megint összereszeli.stb:D

Két hét múlva érdemes visszamenned a körmöshöz leszereltetni vagy feltöltetni,attól függ,hogy még akarode,hogy műkörmöd legyen.Körülbelül 1-1,5hónap múlva teljesenlenő a körmöd,de érdemes reszeltetni járni,mert nem csak csúnya ,de baleset veszélyes is lesz a körmöd(könnyedén leszakadhat ami nagyon fájdalmas). Nekem a műkörmömet 5000ft-ért csinálta a körmös,igaz vidéki kis városba lakok(nem tudom,hogy vannak a pesti árak:$) a reszelésért pedig 2500-at kért:)

Na remélem tudtam segíteni:)

2011. ápr. 23. 13:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!! :)

Sokat segítettetek, mivel még egyáltalán semmiben nem értek ehhez az egészhez. :D

2011. ápr. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!