Miért nem fogyok?
32 éves férfi vagyok.
Az elmúlt fél évben olyan keveset ettem hogy összeomlott a szervezetem. Emelett közepesen nehéz fizikai munkát végzek.
157kg vagyok 198cm magas.
Jól edzettnek érzem magam.
Szedtem zöldkávé tablettát de nem indult meg a fogyás.
Szeretnék fogyni, hogy tudok?
Rántást úgy csinálom hogy a frissfölbe beleszórok egy kanál lisztet és turmixgéppel eldolgozom. Száraz rántásnak hívom, és turmixgéppel keverem a főzeléket miközben adom hozzá, így csomómentes, és besűrűsödik. Ja és kukoricalisztet használok.
A hormonjaimmal gond van azt tudom. Gondolod az okozza?
Honnan tudod, hogy gond van a hormonjaiddal, ha azt mondod nem jártál orvosnál? Ilyen mennyiségű kajával egy egészséges ember ledobálja magáról a kilókat, más kérdés, hogy ez a létező legegeszsegtelenebb módja a fogyásnak, nem elég, hogy koplalás, még az a kevés kaja is tápanyagszegény.
Szóval vmi biztos van a háttérben, ezért nézesd meg, és az étkezést drasztikusan alakítsd át, az ilyen élelmiszeripari hulladékok kiiktatásával kezdd, mint a frissföl pl. Attól még, hogy laktózintoleranciad van, laktózmentes tejtermékeket ehetsz, 100x egészségesebb egy LM tejföl, mint egy hidrogénezett növényi zsírral telerakott frissföl. De még egészségesebb, ha LM joghurtot használnál, vagy legalább keverve tejföllel. Ezek mellett a félkész, porkajakat is felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!