Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok.

Az elmúlt fél évben olyan keveset ettem hogy összeomlott a szervezetem. Emelett közepesen nehéz fizikai munkát végzek.

157kg vagyok 198cm magas.

Jól edzettnek érzem magam.

Szedtem zöldkávé tablettát de nem indult meg a fogyás.

Szeretnék fogyni, hogy tudok?

2021. jan. 31. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy olyan keveset ettél, hogy összeomlott a szervezeted? Ha összeomlott a szervezeted, akkor gyanítom orvos látott, aki minimum kivizsgált és kikérdezett. Ilyen súllyal ha valóban keveset eszel, akkor bármilyen anyagcsere betegség mellett is van bizonyos fokú fogyás, még ha lassabb is.... szóval ennél több információ kellene, nekem homályos.
2021. jan. 31. 16:18
 2/8 anonim válasza:
Erdemes lenne mozognod. Az elejen nehez, de fokotatosan hozzalehet szoktatni a szervezetet, en a napi 1 ora gyaloglast ajanlom. Csodakra kepes.
2021. jan. 31. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Orvos nem látott. Magamtól jöttem rá hogy nem eszek rendesen. Reggelire 10 háztartásikeksz vacsorára 5 keksz és a kettő között egy ételhordónyi valami, ilyen hogy tasakosleves, paradicsomleves, krumplipüré, meg amivel nem kell szenvedni az elkészítéssel. Áttértem egy gyümölcsel és zöldséggel teli étrendre, de nincs türelmem főzni félnyersen eszem a zöldséget. Napi 3:30 gyaloglás a munkám cipekedek tolok nehéz dolgokat, ehhez 5 km biciklizek, majd ha találkozok haverokkal akkor mégtöbb gyaloglás biciklizés, cukormentes üdítőket iszok. És sokat alszok, napi 8-16 órát. Attól függ mennyire vagyok elfoglalt. Tehát nem a mozgásommal vagy a táplálkozásommal van a gond. Nem tudom mit kellene változtassak ezen. Nem eszek abszolult cukrot, és heti 500g toast kenyeret eszek meg vagy kevesebbet. Attól függ mit eszek ebédre. Szóval keresek megoldást hogy foggyak. Fóbiám van az evéstől, csak annyit eszek hogy ne legyek rosszúl. Ma pl egy tányér tökfőzeléket ettem de az 500g gyalult tök betart vagy 3 napig. Laktózintoleranciám van vegetáriánus vagyok. Halat eszek néha. Pénzem viszont van elég.
2021. jan. 31. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy baj van a táplálkozásoddal, feldolgozott, félkész szemeteken élsz, az ilyen porból elkészíthető ételek nagyon sok hozzáadott cukrot tartalmaznak, mint ahogy a háztartási keksz is. A gyümölcsökkel nem lenne gond, mértékkel. Én itt érzem az ellentmondást, ha valóban ilyen kevés mennyiséget eszel és mellé ennyit mozogsz, legalább minimálisan, de fogynod kellene, még betegség fennállása esetén is. Vagy a mennyiségeket nem jól lövöd be, vagy rejtett kalóriákat eszel (pl ha fél liter olajjal csinálsz rántást a tökfőzelékhez, akkor adtál a szarnak egy pofont). Vagy a mozgásodat becsülöd felül, és valójában nem mész ennyit, vagy nulla az intenzitás és még ilyen súlynál is csak fenntartó, de nem zsírégető. Összességében én azt javaslom, hogy keress fel egy orvost, és kérj egy teljes labort hormonokkal, és keress meg egy dietetikust is, vagy ha ennyire nem megy a főzés, akkor rengeteg etelszallito cég kínál egész napi menüket, makrókkal feltüntetve, rendelj ilyet.
2021. febr. 1. 06:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Rántást úgy csinálom hogy a frissfölbe beleszórok egy kanál lisztet és turmixgéppel eldolgozom. Száraz rántásnak hívom, és turmixgéppel keverem a főzeléket miközben adom hozzá, így csomómentes, és besűrűsödik. Ja és kukoricalisztet használok.

A hormonjaimmal gond van azt tudom. Gondolod az okozza?

2021. febr. 1. 06:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy gond van a hormonjaiddal, ha azt mondod nem jártál orvosnál? Ilyen mennyiségű kajával egy egészséges ember ledobálja magáról a kilókat, más kérdés, hogy ez a létező legegeszsegtelenebb módja a fogyásnak, nem elég, hogy koplalás, még az a kevés kaja is tápanyagszegény.

Szóval vmi biztos van a háttérben, ezért nézesd meg, és az étkezést drasztikusan alakítsd át, az ilyen élelmiszeripari hulladékok kiiktatásával kezdd, mint a frissföl pl. Attól még, hogy laktózintoleranciad van, laktózmentes tejtermékeket ehetsz, 100x egészségesebb egy LM tejföl, mint egy hidrogénezett növényi zsírral telerakott frissföl. De még egészségesebb, ha LM joghurtot használnál, vagy legalább keverve tejföllel. Ezek mellett a félkész, porkajakat is felejtsd el.

2021. febr. 1. 07:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kellene neked egy orvosi kivizsgálás, s nem csak a súlyod miatt, a szerveid is károsodnak, ha rosszul működik valami. 8-16 órás alvások nagyon nem egészségesek, valami komoly baj van háttérben.
2021. febr. 1. 15:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Én elmennék orvoshoz de sajna meghalt covidban. Nincs kég orvosom és csak sürgős esetet fogadnak.
2021. febr. 2. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!