Fogyni szeretnék,de hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
18 éves gimnazista lány vagyok,nem vagyok túlsúlyos,de mióta márciustól itthon vagyunk főleg jól rámrakódott kb 7-8 kg.Edzettem egy időben,de teljesen feladtam,mert úgy sem látszott kb semmi változás.Az étkezésre figyelek,hogy nem nassolok max 1. a héten,és cukros üdítőket sem fogyasztok.
Hol kéne elkezdeni?Esetleg egy edzéstervet kövessek?Figyeljek jobban az étkezésre?
165 centimhez kb 65-66 kg vagyok.
2021. jan. 19. 18:28
1/2 anonim válasza:
Ennyit számít a rendszeres testmozgás testnevelésórán.Most hogy ez kiesett hízni kezdtél.El kellene fogadni,hogy a mozgás hozzátartozik az ember életéhez,nem arra lettünk teremtve,hogy a számítógép előtt üljünk egész nap.A megoldás egyszerű,vissza kell építeni az életedbe a fizikai aktivitást.Olyan mozgásformákat kell találni amit szeretsz is csinálni.Próbáld ki a táncot,aerobikot,bringázást,futást,az lenne jó ha szinte minden napra jutna valami amit tudsz csinálni.Emellett ha tartasz egy észszerű étrendet akkor be fog állni a testsúlyod egy jó szintre amit aztán ezzel az életmódváltással már tartani tudsz majd.
2/2 anonim válasza:
Vagy inkább otthon vagy, unatkozol, és többet eszel.
Nekem is kiesett a tesi, de fogytam 6 kg-ot.
1200 kcal, 50 g ch egy nap
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!