Szeretnék ledobni 25 kg-ot. Már másfél hónapja csinálom a kalóriadiétát. Napi 1700-1900kcal-t viszek be és emellett járok edzeni. Eddig gyors séta és futás volt a program heti 3-4 alkalommal. Szeretnék valamilyen fehérje port választani az eredményesebb fogyás érdekében. Jelenleg 105Kg vagyok és 110Kg-ról indultam. Tudnátok ajánlani fehérje port ami nem tömegnövelőként funkcionál? Előre is köszönöm a segítséget. (azért csak heti 3-4 alkalmat foglalkozom edzéssel mert a munkám miatt többet nem engedhetek meg magamnak.)
A fehérjepor nem fogyásra való, nem tudom ezt honnan vetted.
Ha nem vagy vegetáriánus, és normálisan étkezel, akkor semmi szükséged plusz fehérjére. Söt, még káros is lehet hosszabb távon.
Ha ugyanúgy 1700-1900 kalóriát fogsz enni + még iszod a fehérjeport is, akkor több kalóriát fogsz aznap elfogyasztani, mondjuk az 1900 helyett 2100-at. Szóval ezzel fogyást nem érsz el, sőt. Nehezíted a fogyásodat. Max akkor lenne "értelme" ha pl az 500 kalóriás vacsorád helyett iszol 1 adagot. De inkább egyél normálisan.
2021. jan. 18. 18:18
6/8 anonim válasza:
A teresa 16 programban lévő turmix por tartalmaz annyi fehérjét, amennyire a szervezetnek szüksége van. Továbbá: a fehérjepor önmagában nem idéz elő fogyást. Fogyást a kalória bevitel csökkentése és a testmozgás/kalóriaégetés fokozása okoz. A fehérjepor, amire gondolsz arra szolgál, hogy csökkentett étkezés ne okozzon hiányt pl. fehérje bevitelével kapcsolatban. Továbbá hogy a további kiegészítő tápanyagokból sem legyen hiánya a szervezetnek, ne legyen hiánybetegséged. Olyan anyag nincs, amit fogyáshoz fejlesztettek ki, és egyúttal tömegnövelést is okoz. Szerintem ha 110-ről 90-95 kg-ra le tudsz fogyni, és azt stabilan nem hízod vissza, nagyon jó eredménynek tekintheted.
2021. jan. 19. 06:18
7/8 anonim válasza:
Barmelyik jo. En a biotech iso wheyt fogyasztom most, ez laktozmentes. Myprotein, gymbeam, nutriversum, ezeknek is jok a feherjei. Nincs kifejezetten fogyasra valo (amit ugy reklamoznak, az faszsag, a diet vagy fatburner kifejezest is meg kell fizetni 🤣🤣)
2021. jan. 19. 11:32
8/8 anonim válasza:
A fehérjepor koncentrált fehérje, nincs belőle "tömegnövelős" meg nem "tömegnövelős", mivel csak egy tápanyag; ha sokat viszel be belőle, akkor hízni fogsz, a tömegnövelés is arról szól, hogy nagy mennyiségben viszel be tápanyagokat, hogy az izomépítéshez legyen elég forrása a szervezetnek, semmi misztikus nincs benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!