1/6 anonim válasza:
Hogy ne az izmot éld fel a zsír helyett. Ezért szokás edzeni rájuk, főleg fogyó közben, mert amit a test használ, azt nem bontja olyan könnyen le.
2/6 A kérdező kommentje:
Így már értem :) a sporttal jóban vagyok, jön a fehérjeporom is ma, de rettenetesen belezavarodtam az ilyen-olyan táplálkozási útmutatókba/tanulmányokba.
Ment a zöld pipa! :)
2020. nov. 13. 08:46
3/6 anonim válasza:
Nekem azért is fontos, mert az laktat legjobban, ezáltal kevesebbet eszem.
4/6 anonim válasza:
A húsok teljesértékű fehérjék amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára.
A zöldségek nem teljesértékű fehérjék, de vitamin és ásványi anyagtartalmuk miatt szintén nélkülözhetetlenek.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, ami azt illeti, a husikat inkább messze messze elkerülöm 😅 a fehérje bevitelemmel nincs baj, néha talán sok is(rendszeresen fogyasztok pl tofut, szejtánt, sörélesztő pelyhet, hüvelyeseket, magokat, néha pedig ezt mint kiegészítem szója fehérjével), csak nem tudtam, hogy ez miért is szükséges
2020. nov. 14. 08:46
6/6 anonim válasza:
kérdező, ha úgy táplálkozol, tessék egy videó amiből többet megtudsz. többek közt azt is, hogy a testépítéshez nem is annyira a fehérje a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!